Reklama

Reklama

O Ali Babovi

  • USA Ali Baba
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1936, 7 min

Režie:

Ub Iwerks

Obsahy(1)

Loupežnická banda terorizuje okolí a ve svém tajném úkrytu mají schováno ohromné bohatství. Ali Baba a jeho syn se rozhodnou bandu sledovat, když se vracejí z jednoho ze svých loupežných nájezdů. Vypátrají jejich tajný úkryt i jak se do něj dostat, ale když se uvnitř přehrabují bohatým pokladem, loupežnická banda se vrací! Co teď? (Caelos)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

21. diel seriálu Comicolor Cartoon - už názov napovedá, že sa filmík odohráva v starovekej Arábii. Filmík má svižné tempo a niekolko zaujímavých nápadov. 60% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

I po cca třičtvrtě století stále (nebo možná o to více) okouzlující animáky z produkce Celebrity Pictures, nabité rozvernými gagy, s půvabnou dobově stylovou kresbou a animací. Tento filmek s českým názvem "O Ali Babovi" na kompilačním dvd z produkce LK. Ovšem nutno pustit si film v originále! Krom původní zvukové stopy je totiž dvd bez českých titulků a s opravdu odpudivým českým dabingem, namixovaným na utlumený původní zvuk, takže částečně krom zpěvu a dialogů neslyšíte ani původní hudbu, ruchy nevyjímaje. Neuvěřitelné, co dokážou vyprodukovat tuzemští prasáčtí ignoranti s pokryteckým podtextem, že "dvd by si neměli nechat ujít fanoušci klasické animace, filmové historie nebo sběratelé" (sic!)... :-( - - - - - (Poprvé viděno 28.9.2008 na dvd, hodnocení a komentář zde jako první - 28.9.2008) ()

Reklama

Reklama