Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé město. Malá banka. A v ní sejf plný peněz. Tři noví zaměstnanci (PAULO COSTANZO, WOODY HARRELSON, ALICIA SILVERSTONE) se rozhodnou, že ji o víkendu vykradou... až na to, že jeden neví o plánech toho druhého. A k tomu zaměstnankyně místního obchodu s oděvy (RACHAEL LEIGH COOK) plánuje pomstu místnímu milionáři (JOHN CLEESE). A pak, že na maloměstě bývá nuda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

cariada 

všechny recenze uživatele

Podobvný filmy mám rád, sledujeme příběh několika lidí a zárověn zaměstnanců jedné pouštní banky, jak se jim nedaří v životě až se rozhodnou že jí vykradou, každý na vlastní triko aniž by o tom ten jiný věděl. Celé je to prošpekováno dobrým homorem. A i pěkným koncem. Za zmínku stojí pěkná Alicia, kterou jsem znal z klipů Aerosmith. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Má tu pružný začátek a je jen škoda, že úvodní titulky nejsou lépe zpracované. Ta zajímavější část je krátká. CITÁT - A je po škytavce, mám u vás dvacku............ Příběh samotný je docela bláznivina, ale jako celek to má své kachny, Herci celkem ujdou, ale scénář jim vložil podivné situace a dialogy. Woody jednoznačně vede. Bez něj by to asi nebylo tak bláznivé. CITÁT - Já na to nemám.......... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Milá komedie z prostředí banky, kde ústřední roli hrají její zaměstnanci, kteří ač poctiví přeci jen mají s penězi svých zákazníků jiné plány. Více postav a více příběhů se klasicky setkává na jednom místě, aby v pravou chvíli udělali to, nač celou dobu všichni čekáme - vybílili sejfy. Sešla se zde hodně zajímavá partička lidí, kterou doplnily chytlavé a dobře vybrané písničky. Malý, hezký, pohodový a hlavně usměvavý film až do konce. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená komedie, u které se nenudíte. Není to žádný zázrak, ale výborné obsazení vyrovná občasné skřípající dialogy a nevtipné, za vlasy přitažené situace. Celkový dojem to ale neruší, víceméně si spíš naopak na ty blázínky po chvíli zvyknete a vesměs všem pak hrozně fandíte. Jedná se o pohodový filmík na zabití odpoledne :-) 60% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Skôr či neskôr si tú bandu lúzrov obľúbite a každému osobitne držíte palce, aby to vyšlo. IMHO najlepšie zahral svojho uletenca Woody Harrelson - má na to talent, chlapec ;-D No a John Cleese samozrejme, ten sa pre takéto role narodil, stačí si spomenúť na Rat Race (a pripomínať ho v rámci Monty Pythonov by už hádam bolo trápne:-D). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Santa Clarita a Palmdale. (Terva)

Reklama

Reklama