Reklama

Reklama

Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Johnny Messner byl sice spíš jak laciná kopie již mnohokrát viděného, ale rozhodně patřil coby nezastavitelný zabiják k tomu lepšímu, co nám tento podprůměrný kousek nabídl. ON a pak ještě celkem solidní Sasha Jackson, se kterou bych taky klidně skočil do sprchy…Jenomže největší slabinou tohohle kousku nebyla samotná tvůrčí myšlenka, ale lajdácké zpracování a tuna nelogických kopanců. Většina protivníků se chovala jako naprostí dementi i když měli v ruce samopaly a jejich protivníci nůž a pistoli, neuměli se trefit na půlmetru, atd…Prostě chujovina pro dvanáctileté…Jo a mimochodem se tam na pár minut objevil i Steven Seagal, jehož jméno už dávno není žádným reklamním lákadlem, páč všichni ví, že jako herec už stojí za hovno…ale tak alespoň si poplácal nahou asiatku po řiti a párkrát zamáchal rukama před kamerou ve spolupráci s mírumilovným střihem…30% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalší podvod tváriaci sa ako typická seagalovka, ale nič nemôže byť ďalej od pravdy. Seagal sa objavuje len vo vedľajšej úlohe (prvý raz na scénu nastúpi v 20. minúte), navyše v relatívne zápornej a ako bonus tu má maximálne 18 sekúnd, ktoré sa s privretými očami dajú označiť za akčné. Inak je akcie dosť a je brutálna, ale ak budete čakať, že sa jej aktívne zúčastní Seagal, budete proste sklamaní. Príšerná 8-miliónová americko-švédsko-španielska záležitosť. Scenár je strašný, rovnako ten nevydarený klon JCVD a Vina Diesela v titulnej úlohe (a pritom taký fajn bol Johnny Messner v druhej Anakonde, škoda). Bizarná koncovka s dvojníkmi pobavila, vrátane obskúrnej potitulkovej scény. ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a teď už jen čekám na to, až přijde film, ve kterém Steven "Vousatá podkova" Seagal v prvních dvaceti vteřinách zakopne o otevřený poklop od kanálu, spadne do stoky, nárazem si ze svých oranžových brýliček udělá kontaktní čočky, zkape na nějakou krysí nemoc... a přesto bude mít největší ksicht na plakátu :D Trochu mě irituje, když na nás jednotka SS čumí z každého filmového pousteru a pak si ve filmu ubohých 15 minut hraje na poloboha. Jeho výstup začíná připomínat nějakou spirituální bytost, Osvíceného, Nedotknutelného. Jinak je tohle odpudivá sračka, zbytečná, nudná z každého úhlu pohledu. Dál už fakt nemůžu, už nechci. Zbytek kariéry se bude Seagal plazit filmovýma hovnama, ale u toho už nebudu... ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak Seagal ve vedlejší roli, tohle má zapotřebí? Odpad tento film určitě není, akční scény nejsou nejhorší a celkově se za ty peníze podařilo udělat nad standartní vizuál. Jsou zde pokusy o nějaké zvraty, byť příliš překobinované, ale spíše to oceňuji u takového béčka. Sráží to určitě směsice hloupých dialogů, ale jsou horší průsery.....4/10 ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Sám od sebe bych si tenhle film nikdy nepustil, ale hned z kraje mě zaujal Steven „masitej pupek“ Seagal, který se svým vysloveně vostrým knírkem vytvářel dojmy mačo borce, který se ničím nerozhodí a jen tak ho nikdo nesejme. Snad jen on sám, když si do ruky dá mačetu, protože to je to jediný, co mu v dnešní době asi ještě trošku jde. Jinak ve filmu je asi deset minut se vším všudy a hlavní roli má nějakej Rudi Messner. Trotl z trotlákova, ke kterýmu tvůrci nacpali nějakou krávu z kravince. Debilnější hovadinu jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama