Reklama

Reklama

Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se podívala z jednoho jedinýho důvodu, ktrej se dá vyjádřit dvouma slovama. Nebo dvěma slovy? Dvěmami slovymi to určitě nebude to vím jistě. Takže dvě slova - Johnny Messner !! Jooo já ho prostě žeru a i když vždy čumím ve filmech po holkách tak Johnny je krom Alíka asi jedinej týpek na zeměkouli kterýmu bych dala. Buddhožel na mé milostné dopisy nereaguje krom soudního zákazu k přiblížení se na méně než 100 metrů, takže z toho asi nic nebude a dál na něj můžu čumět max ve filmech. Musím uznat, že koleno na hlavě mu moc nesekne a k nechtěný parodii na Hitmana už chyběl jen čárkovej kód. Nicméně drsňák byl po celej film až do fightu se Seagalem, kde dostal ukázkově na píču jelikož SS je pán, kterej má snad ve smlouvě na každej svůj film, že musí být nejúžasnější bitkař čímž si kompenzuje, že ve skutečnosti umí hovno. I když v sumu by mohl válet protože jeho teřich začíná mít gigantický rozměry, který ani čínský volný hadry neskrejou. Sexy vzhledu vévodí mroží bradka a žlutý brejle plus 100 prostřihů na tři pohyby. Pokud se ale akce neúčastní Sáčko, dá se na to koukat aniž by se člověku chtělo vrhnout. Bloncka je celkem šukézní a na jednou mrknutí se tohle béčko dá strávit bez vážnějších zdravotních problémů. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Co sa tyka zapletky, tak to Seagal dotiahol tak daleko v absurdnosti, ze sa uz neda poznat, ci to mysli vazne alebo si robi zo svojich fanusikov srandu. Seagal tu je hlavny zaporak, zly Director, ktory v dalekej buducnosti roku pana 2029 vladne svetu a Johnny Messner clovek, ktory patri k odporu cely film zabija jedneho manika za druhym, aby sa nakoniec dostal k Seagalovi. Samozrejme sa na konci dockame aj nejakych tych zvratov z ktorych by sa jeden pozvracal. Cele je to podane absurdne, nezazivne, dialogy WTF, triky jak z nejakej starej videohry. Uplne tragicke nie su len niektore bitky s Messnerom, ale tiez to nie je nic chvalyhodne. Seagal tu hra par minut na konci. Predtym sa sem tam mihne na sekundu dve. Ma tu bitku s Messnerom v ktorej je schopny Messner zase za nemehlo a Seagal za boha. Proste tragedia. Vtipne pôsobi jak Messner s malickym nozikom pichne Seagala do jeho velkeho bachoru a mysli si snad, ze ho zabil. Na to pride druhy Seagal a prveho dorazi. To viete davno strateny brat. Este sa tu v jednej scene objavi CGI chudy oholeny Seagal, ktory vyzera jak v jeho najlepsich rokoch. Neviem co to malo znamenat. Mozno test na dalsie Seagalovky v ktorych bude komplet CGI a nebude sa musiet obtazovat hranim vo svojich vlastnych filmoch a iba zinkasuje sek za prava na svoj xicht. Vysledok je tragedia a ruky prec od nej. 1/10. ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Sám od sebe bych si tenhle film nikdy nepustil, ale hned z kraje mě zaujal Steven „masitej pupek“ Seagal, který se svým vysloveně vostrým knírkem vytvářel dojmy mačo borce, který se ničím nerozhodí a jen tak ho nikdo nesejme. Snad jen on sám, když si do ruky dá mačetu, protože to je to jediný, co mu v dnešní době asi ještě trošku jde. Jinak ve filmu je asi deset minut se vším všudy a hlavní roli má nějakej Rudi Messner. Trotl z trotlákova, ke kterýmu tvůrci nacpali nějakou krávu z kravince. Debilnější hovadinu jsem dlouho neviděl. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Dal som sa na dráhu toho, že si pozriem čo najviac filmov so slovenským dabingom. Paradoxne práve takéto sračky sa Slováci rozhodnú nadabovať a vážne kvalitné filmy ležia prachom. Zvykol som si že skoro všetky Segalovky dostali dabing takže mám pred sebou cestu plnú bolesti s týmto jednotvárnym bojovníkom. Hneď zo začiatku by som vás chchel upozorniť, že aj napriek tomu,že sa Segalov ksicht nachádza na 80% obsahu celého plagátu k filmu hraje iba druhé husle. Hlavnú úlohu si strihol Richard Tyson, ktorý je asi taký herec ako ja kozmonaut. R-kový rating bol maximálne premrštený (vybuchujúce hlavy a tak), nehodnotím ho teda moc kladne. Postavy prichádzali a odchádzali behom pár minút a tak ste si nemali čas si k nim urobiť adekvátny citový vzťah, ktorý by ten majestátne debilný koniec urobil trocha viac srdcervúcim. Jednoducho film na jedno pozretie a hurá na ďalší premárnený večer 15% ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Takže recenzia romantického filmu Hitman. Čo? Že to nebol film Hitman? Aha tak pardón. Film Mise Kondóm. Film Johhnyho Messnera...čo zas? Že to bol film Seagala? Ja som tam ale 90 minút videl Messnera. Čo som teda ja osobne uvítal, keďže ho žeriem od čias Kriminálky San Francisco (ano viem, to budem asi jediný fanúšik seriálu). Čo sa týka role Seagala bolo to veľmi minimalistické herectvo, pretože ho vo filme moc nebolo. A keď aj bolo, nič neurobil a vzápätí ho znova nebolo. A potom sa zase dlho čakalo kým ho znova bolo. A keď ho nebolo, tak aspoň visiaci plagát na budove v pozadí sme mali tú možnosť vidieť. Ináč nemuseli ho ani volať, myslím, že takéto role typu "presedím celý film v kancelárii" dobre zvláda posledné roky Willis. Keď si Messner ku koncu filmu nasadil Power Rangers oblek, aby išiel dať dole Štefana, jeho veličenstvo sa uráčilo postaviť zo sedačky od školenia masáže a naopak dal dole on Messnera (to nebudem označovať ako spoiler, každému je jasné ze Sígela vo filme dole nedajú, musí to mať ten chlap určite aj v kontrakte). Komentár píšem priebežne počas filmu. Rozhodne treba vidieť do konca. SPOILER: V tej (skoro) poslednej scéne Pišta asi nemal svoj deň (keď ho Messner predsa len dal dole). PS: odkiaľ sa na záver objavili tí samuraji? PS2: Tak Stephen Sejgl tam tú klauzulu vážne má. PS3: Vidím dobre je obézny?. Mám slabosť pre Messnera a do toho ešte vo filme s Veľmajstrom, ospravedlňujem sa, musím dať 4* (objektívne tak 2*). ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama