Reklama

Reklama

Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalší podvod tváriaci sa ako typická seagalovka, ale nič nemôže byť ďalej od pravdy. Seagal sa objavuje len vo vedľajšej úlohe (prvý raz na scénu nastúpi v 20. minúte), navyše v relatívne zápornej a ako bonus tu má maximálne 18 sekúnd, ktoré sa s privretými očami dajú označiť za akčné. Inak je akcie dosť a je brutálna, ale ak budete čakať, že sa jej aktívne zúčastní Seagal, budete proste sklamaní. Príšerná 8-miliónová americko-švédsko-španielska záležitosť. Scenár je strašný, rovnako ten nevydarený klon JCVD a Vina Diesela v titulnej úlohe (a pritom taký fajn bol Johnny Messner v druhej Anakonde, škoda). Bizarná koncovka s dvojníkmi pobavila, vrátane obskúrnej potitulkovej scény. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme nejakú neónovú budúcnosť ovládanú všemocným "riaditeľom". V tomto svete sa pohybuje istá plešatá guma, alias náš hrdina ktorý najprv pracuje pre štát, ale potom sa kvôli ženskej otočí na stranu "dobra". Je to v úvodzovkách, lebo film sa snaží s týmto pojmom a zvrat(ka)mi v deji čachrovať aby vytvoril dojem filozofického sci-fi. Scenár dávali dohromady štyria ľudia, z ktorých buď nikto nevedel čo píšu tí ostatný, alebo boli proste všetci vymastený ako plech na bábovku. Všetko čo sa tu udeje je vylúhované z iných filmov, naviac v ďaleko horšom prevedení a z dialógov postáv o láske, osude a tvrdej stolici dostáva divák zápal stredného ucha a následne gangrénu do mozgu. Hlavný hrdina je drevený trotl, jeho drsňácka buchta je proste buchta a záporácky fuhrer Seagal tomu svojim "majte ma radi" prístupom a priletovanými oranžovými okuliarmi nasadzuje parohy. Plusom je uchádzajúca akcia s porciou komiksovej brutality, vrátane vybuchujúcej hlavy. No a ten koniec keď príde druhý Seagal a zabije prvého ma dosť rozosmial. Len Seagal zabije Seagala! Lacná sračka. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Johnny Messner byl sice spíš jak laciná kopie již mnohokrát viděného, ale rozhodně patřil coby nezastavitelný zabiják k tomu lepšímu, co nám tento podprůměrný kousek nabídl. ON a pak ještě celkem solidní Sasha Jackson, se kterou bych taky klidně skočil do sprchy…Jenomže největší slabinou tohohle kousku nebyla samotná tvůrčí myšlenka, ale lajdácké zpracování a tuna nelogických kopanců. Většina protivníků se chovala jako naprostí dementi i když měli v ruce samopaly a jejich protivníci nůž a pistoli, neuměli se trefit na půlmetru, atd…Prostě chujovina pro dvanáctileté…Jo a mimochodem se tam na pár minut objevil i Steven Seagal, jehož jméno už dávno není žádným reklamním lákadlem, páč všichni ví, že jako herec už stojí za hovno…ale tak alespoň si poplácal nahou asiatku po řiti a párkrát zamáchal rukama před kamerou ve spolupráci s mírumilovným střihem…30% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| !!! KOMENTÁŘ OBSAHUJE MOŽNÉ MINI SPOILERY !!! Možná to nejsou spoilery, ale radši to sem píši. Bože, tak co má být zas tohle? Další Seagalovka? To snad už ne. Jak je zvykem, Steven v posledních filmech hraje jen menší role a na plakátku je klasicky hned vepředu. No, máme tu nového rejžu. Pan Tyfus Pára, co chytil tyfus v páře. Ježiš, co to kecám, už mi fakt jebe z toho. xD Příběh je tu naprosto nesmyslný, nezaujal mě, moc smysl nedával. Vizuál vypadal opravdu příšerně. Jednak lacině a jednak pěkně debilně. Práce s kamerou ve všech scénách – to bylo něco děsného. I takové ty divné zpomalovačky nebo usekané scény, které se snad objevovali v 90.letech u slabých béček, kterým jsem snad ty 2* dával. Takže k akci. Je to naprosto debilní. Máme tu pár menších soubojů, přestřelek a i jiných krvavějších vyvraždovaček. Ale absolutně to nestojí za pozornost. Dokonce je tu pár retardovaných scén, kdy tu týpek rozžhaveným paralyzérem protivníkovi způsobí to, že mu vybouchne hlava ! Fakt ty vole ! Při téhle scéně jsem se málem posral smíchy ! Seagal tu je na začátku, hned ho vidíme na mrakodrapech – první pousmání na tváři se u mě vykouzlilo. Poté ho vidíme osobně, nakecá pár moudrých keců a pak ho tu mám ve finále a to hned dvakrát! Dva Seagalové! xD Finální menší souboj tu pan S má, ale nezaujme. Poté mu jeden týpek (já ho za hlav.hrdinu nepovažoval) vrazí nůž do břicha a Seagal si v klidu sedne. A vypadá, jako kdyby v klidu přemýšlel. V tu ránu se tu zjeví druhý Seagal, něco mu poví a pak ho zapíchne mečem!!!! No ty krávo a na to skočí závěrečné titulky! To jsme to dopracovali! Normálně se začínám na jeho nové filmy těšit. I když to budou asi odpady. End of gun vypadá lépe, tak snad aspon tam bude lepší akce. Seagala jsem měl dost rád. I do roku 2009. Tento komentář jsem zvolil vulgárnější a posměšnější cestou, ale já si nemohl pomoct. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Děj se odehrává v roce 2029 v Americe, které vládne vůdce Director (Steven Seagal). Zabiják Condor (Johnny Messner) je pověřen zlikvidováním cíle, ale ponechal naživu jednu svědkyni a Director ho chce vidět... V úvodních titulcích je Stevenovo jméno jako čtvrté, ale podle plakátů by se mohlo zdát, že je hlavní hvězdou. Seagal se ve filmu objeví na necelou čtvrthodinu a jde pouze o vedlejší roli. Steven svoji roli (za japonštinu a katanu palec nahoru) odehraje v jedné místnosti a v akci toho moc nepředvede. V závěrečných titulcích proto překvapí Esteban Cueto jako Director Stunt Double. Esteban Cueto má ještě kredit jako kaskadér. Ve scéně se zabijákem Titanem se objeví digitálně omlazený Seagal jako z "devadesátek". Steven Seagal byl také výkonným producentem. Vernon Wells v čestné roličce jako The Interrogator mučí Condora. Koordinátora kaskadérů a bojovou choreografii na filmu dělal Peter Malota. Malotu je možné vidět v komparzu jako chlapíka, který je zabit na záchodě. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama