Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

matmanX 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl velice nadějný, ale potom to sklouzlo do jakéhosi podivného slepence všeho a zároveň ničeho. Film s tolika zajímavými a na komedii dobře zahranými postavami, který má ovšem tak neskutečně prázdný scénář, se jen tak nevidí. Obsluha obchodu tam vlastně jenom 90 minut skáče, tancuje a poslouchá hudbu, což mi ovšem rozhodně nestačí. Taková nudnější, politicky korektnější verze Clerks, která neurazí ani nezaujme. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Roztomilý naivní film o partičce mlaďasů v prodejně s deskami. Každý úplně jiný a každý úplně stejně "v hajzlu". Nálada výborná, soundtrack světový. Vidět to když mi bylo dvacet, byl bych z toho naprosto vydřenej. Teď se je dojatě usmívám a počítám co jsem cestou ztratil oproti těm týpkům na obrazovce. Milá záležitost. 80% ()

Reklama

Kenji 

všechny recenze uživatele

Lucas kde sú moje peniaze - v Atlantic city V Atlantic city a čo tam robia? - cirkulujú A myslíš, že sa ešte niekedy vrátia z Atlantic city? - to pochybujem Joe Pôvodne som dal 4 ale teraz som to dopozeral a mením na 5. Ako puberťák som šúpal VHS dokola aj 2x denne. Vyrastal som s tým filmom a nestratil nič ani po rokoch. Perfektná hudba, geniálne hlášky, bohovskí herci. Dokonca si pamätám, že som chcel podľa toho filmu vždy vlastniť obchod s CDčkami - ale dnes v dobe mp3 by som už dávno skrachoval :D ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, z kterého čiší život a radost. Někdy je těžké se v té směsici různých postav vyznat, chaos je všudypřítomný a prostoru pro každou jednotlivou postavu málo, ale i tak je potěšení sledovat partu mladých lidí, kteří se možná nemusí milovat, ale přesto jsou okolnostmi nuceni být nejlepšími přáteli. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nevím o co tady režisérovi šlo, ale moc se mu to nepovedlo. Zápletka přímo vybízela k pohodové letní komedii, v níž bude parta podivínů usilovat o záchranu milovaného podniku. Něco jako Vybíjená, ale místo posilovny by tam byl obchod s deskama. Jenže tady se nikdo o nic nesnaží, za jeden provaz rozhodně netáhnou, a zároveň si každý prošel větší osobní krizí. Děj místy dost hořknul, což také znamená, že humoru si tady člověk moc neužije. Ani ta hudba není taková, jakou bych od filmu z půlky devadesátek čekal. Závěr mi ale náladu trochu spravil. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Příběh se měl původně odehrávat v rozmezí dvou dnů. Až později byl koncept pozměnen na jeden. (Marek#33)
  • Interiéry byly natáčeny v obchodu s deskami na North Front Street ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (Marek#33)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno