Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (145)

pasqviL 

všechny recenze uživatele

Německé filmy mají pro mě v sobě jakousi odpudivou vlastnost. Ale tahle naprosto trhla místy až úchylná parodie na monarchii mě prostě dostala. Ve filmu padají chytré a vtipné hlášky i když docela z drsnějšího soudku, čili to rozhodně není pro nejmenší :). A vlastně co může být lepší než Stresovat potkány. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo niečo. V posledných rokoch mám v obľube pridávať do svojej zhliadnutej zbierky počítačovo animované snímky cez fakt, že už som za 33.rokom svojho života. Ale je všetkým jasné, že počítačovo animované snímky nie sú len pre deti. Od tejto snímky som nič nečakal, lebo je málo známa a dokonca z Nemecka. Ale ľudia, ja som plakal. Od smiechu. Film som videl s českým dabingom a keď som videl miestnu galériu, videl som v nej peknú princeznú, no keď sa ozval mužský hlas, ktorý ju daboval, skoro som od smiechu stratil vedomie. Bolo to ako sledovať nejakého nechutného transvestitu, ktorý sa vydáva za princeznú. Naozaj český dabing chválim, i keď mi je jasné, že princeznú v každej krajine daboval muž. Ak sa chcete zabaviť, baví vás Shrek a podobné, určite odporúčam. Toto aj dokonca pripomína voľné pokračovanie zo sveta Shreka. ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další německé překvapení, tentokrát na poli 3D animace a to celovečerním snímkem Lissi und der wilde Kaiser. Dílko divákovi předhazuje jednoduchý děj nabitý ujetým humorem a pořádnou porcí sexuálních narážek, kde Yetti žijící v Himalájích uzavírá smlouvu s ďáblem, aby se vyhnul peklu. Ďáblovi musí přivést nejkrásnější dívku, kterou není nikdo jiný než slavná císařovna Sissi. Yetti císařovnu unese a po jeho stopách se kromě císaře Franze vydávají i dva dementní lovci. Film, jak jsem již zmínil, stojí především na ujetém humoru, který místy bohužel působí více než trapně. Ale na druhou stranu některé vtípky jsou opravdu vymazlené a animace je na slušné úrovni. Pokud dokážete překousnout řadu sexistických narážek a silně zparodovanou císařovnu s chlapským hlasem (já s tím problém neměl), tak se celkem dobře pobavíte. Mě se líbilo na tři hvězdy. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Takže už aj Nemci majú vlastný animák. Sissi a Yeti je tak trocha (dosť) uletený film, ale miestami slušne pobavil a zopár (pre animák) zvráteností som fakt nečakal. Slabšia animácia je vidieť na prvý pohľad, ale niak závratne to nevdilo, pretože projekt je sám o sebe ,,hovadina,, ktorá si náhodou našla cestu na svetlo sveta. Už len z názvu filmu je cítiť, že niečo nie je v poriadku. Chcel som dať 3* za to, že tvorca je hlavne môj nemecký obľúbenec Michael Herbig, ale toto mu nemôžem prepáčiť. 46% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela dobrá báchorka s naprosto šílenýma postavama a docela trapným humorem, ale zachraňuje to i pár vyvážených scén, ale moc jich není. Humor i když pro starší pobaví, ale nic než jednoduchá přiblblost v tom není. Ale chtěl bych zase po dlouhé době pochválit dabing který se výjmečně povedl(hlavně Vydra byl boží). Herbig už natočil lepší(MAnituova bota) komedie, tohle je slušné ale víkrát si to ani nepustím. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama