Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Stavím sa, že ľudia podieľajúci sa na natáčaní Noci v Roxbury vedome točili kultovku. Som o tom absolútne presvedčený. Vtip je ale v tom, že im to vyšlo. Môžete ten film nenávidieť, môžete ho milovať, môže vám byť sympatický veľmi, alebo iba trochu, môže vám byť úplne ukradnutý, je to ale jedno, subjektívne dojmy sú nepodstatné. Podstatné je, že nikto – NIKTO – nemôže povedať, že Noc v Roxbury je len ďalšie „niečo“. Je to unikát. Vrcholne dementný unikát. Ide však o to, že jeho demencia prekračuje všetky možné i nemožné hranice až do takej miery, že sa na nej musí človek prinajhoršom pousmiať. V mojom prípade došlo aj na hlasitý smiech, a nie raz. A nehanbím sa za to. Jedinečné dielo. [65%] ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděla na silvestrovské dopoledne a jen kvůli němu jsem vyrazila po půlnoci v Harachově na tamější diskotéku, abych předvedla ty geniální taneční kreace. Stejně jako hlavní hrdinové ani já nebyla doceněna. Když jsem byla dotazována, zda-li si dám pivo, ani moje odpověď - NE!..... AAANOOO! - nesklidila moc velký úspěch. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Noc v Roxbury vypadá jako komedie bez nápadu, která nemá takřka žádný děj, ale stala se kultovní komedií, ve které jde o to pobavit se na klasické diskotéce. A to je podle mě už slušný důvod, proč tento film brát jako party movie pro pobavení. A v tomto ohledu se jí to daří velmi dobře. V jakém jiném filmu uslyšíte snad všechny vypalovačky devadesátek, a dva bratry-pařmeny, kteří jsou vysmažení, až jsou strašně zábavní? Hlavní dvojice totiž naprosto přesně zobrazuje diskotékový typ člověka, kterým jsme byli nebo jsme doteď. Je to prostě jen zábavný film, který pobavý i po takřka patnácti letech a ke kterému se budu pořád rád vracet. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ferrell je tu titulován jako: žalostný idiot, blázen, debil, strašlivý úchyl, dement.. Lidi, to snad nemyslíte vážně, takhle jej šetřit.. Jistě, vždy záleží na úhlu pohledu a u podobných druhů komedií se občas může stát, že vtip tak dlouho stoupá do kopce trapnosti, až náhle překoná vrchol a sviští do údolí kultovní geniality, ale Noc v Roxbury není v mých očích tím případem. Přitom si diskofilní šampónství tolik zasloužilo dostat do těla, ale dát víc, než dvě hvězdy, měl bych pocit, že mi na hlavu kdysi spadl stroboskop.. Richard Grieco je americký Sagvan! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale o existenci tohoto filmu jsem ještě do nedávna neměl ani tušení. Pak jsem objevil něco na youtube, minulej tejden mi to doporučovalo pár lidí v hospodě a dneska jsem Noc v Roxbury konečně viděl. Jak tady píšou ostatní, že je to stupidní, úchylný, dementní a podobně, tak s tim musim souhlasit. Jenže tenhle film je hlavně prdel od první do poslední minuty. Obligátní komentáře ve stylu "Je to trapný, ubohý, film neobsahuje žádnej humor pro lidi s IQ nad 160, ani jednou jsem se nezasmál. Odpad!" mě u podobnejch filmů už ani nepřekvapujou. Já vám ovšem Noc v Roxbury vřele doporučuju. Vzhledem k tomu, že se navíc ve filmu najde hodně hitů z období mýho dospívání (Haddaway, N-trance, La Bouche, Ace of base, Faithless, atd...), tak dávám maximální hodnocení. A film je dost krátkej, takže to uteče jako voda... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama