Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Matka ve snaze zachránit život své malé dcerky uzavře smlouvu s ďáblem... Dcera je zachráněna, ovšem nikdy nebude moci mít děti. O dvacet let později, krátce po smrti své matky, však zázračně otěhotní... Matka ve snaze zachránit život své malé dcerky uzavře smlouvu s ďáblem... Dcera je zachráněna, ovšem nikdy nebude moci mít děti. O dvacet let později, krátce po smrti své matky, však zázračně otěhotní poté, co potká temperamentního cizince. Lidé kolem ní však záhadně umírají... (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

MT_Y 

všechny recenze uživatele

!!!! MŮŽE obsahovat spoiler!!! Film pro mě byl spíše úspěšný. Roky na něj koukám dokola a velmi rád. Není nějak překvapivý, ani nějaké rozuzlení apod. Ale příběh je ač neoriginální, furt zajímavý. Každému již od začátku je jasné kdo je zlý a proč po hlavní protagonistce "jde" možna i v tom je to kouzlo tohoto filmu. "překvapení" v roli toho že v tom jede nebo o tom ví další lidi opět sice neoriginální krok, ale ani v tom filmu se tím nějak nezabyvaji, takže je to fér - Navíc nic nečekaného. 4 hvězdy - 76%... Krátké odůvodnění : Ačkoliv film mám opravdu hodně rád i přesto jsou tam věci, které jsem musel vytknout a tudíž i klesla jedna hvězda a v tom samozřejmě i procenta. 🤗🤗 ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo boha, nebylo by ani ďábla, a kdyby nebylo ďábla, byla by na světě nuda a člověk by skoro neměl s kým poklábosit. Kromě toho by nevznikla spousta hororových filmů, což by byla škoda. Zde vystupuje ďábel v roli kazišuka a odhání od jedné ženy muže, kteří mají zájem stát se jejími milenci. Žena se obrátí na kněze, ale ten jí moc nepomůže a pouze vede takové ty náboženské řeči. Na druhé straně však ďas podporuje ženinu pracovní kariéru. Ačkoli tento satanášský horor nepatří ke špičkovým dílům žánru, má zápletka hlavu a patu. Filmoví tvůrci jako kdyby tak trochu kopírovali ideu knihy/filmu Rosmary má děťátko, ale dopadne to jinak. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Tento film se moc nepovedl, je bez větších emocí a herci hrají jako odříkávací figurky. Nic nepřekvapí, nic nevyděsí. Opravdu film hodně nudný. Hodnocení: 35 % ()

Reklama

Reklama