Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jednom americkém městečku za dramatických okolností vyhořel klášter. O čtyřicet let později si jeho ruiny vybere skupina teenagerů jako místo pro zasvěcovací rituál pro jednoho z nich. Ti však netuší, že duše zemřelých jeptišek stále v klášteru přebývá a touží po pomstě. Když se k tomu přimotají i vyznávači ďábla, je o zábavu postaráno. (Šakalík)

(více)

Recenze (25)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film je pripomienka časov minulých, že aj keď triky nestali za veľa, ale aspoň sa všade kusalo, odstreľovalo či rezalo. Prvé dve minúty niečo úžasné, ale potom sa to zvrhlo do nepodareného remaku noc démonov a to už išlo naozaj do tuhého. Trasľavý démoni, krikľavé farby a trápny kult boli predzvesťou cečkových rozmerov a keď si démoni obliekli rehoľne odevy tak trapárna bola na svete. Beriem , podobných filmov je veľa, ale takto amatérsky to naozaj dopadnúť nemuselo, to tuctové až trápne prevedenie si tento film nezaslúžil. Ale beriem to tak, že Mike sa ešte týmto filmom len vyvíjal, videl noc démonov a tak si zmyslel, že spraví niečo podobne a aj keď sa mu to moc nepodarilo, vážim si ho za tie filmy, ktoré stvoril po tomto filme. A tak len kvoli nemu trocha nadhodnotím a dám slabé, ale 3*. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

V podstatě souhlasím s riccim.s... Úvodní dvě minuty jsou výborné, doslova vás posadí na prdel a srovnání s Night of the Demons taky sedí... Objevit se někde na chvíli Angela, považoval bych The Convent za čtvrtý díl téhle série... Předností filmu je jeho krátká stopáž, takže se divák nestihne ani chvíli nudit... Jediné, co mě hodně štvalo, byly triky... Chápu, že je to nízkorozpočtový film, ale triky jsou opravdu hrůzné, proto nemůžu dát plný počet... ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak já bohužel místní nadšení z tohoto filmu absolutně nesdílím. Někdy v půlce jsem se dokonce přistihl, jak s otevřenou hubou konsternovaně čučím na monitor nemaje jakýchkoliv slov. I když vezmu v potaz, že to nejspíš měla být komedie, tak kromě samotného úvodu, za který by se nemusel stydět ani Robert Rodriguez, je zbytek filmu neskutečná hovadina. Postavy jsou naprosto dementní (ale pokud v tom měl být ten humor, tak dodatečně ha ha), triky jsou natolik amatérské, že ty možná k smíchu přece jen jsou, a celé to na mě působilo dojmem absolutní trapárny. O takových filmech říkám, že dívat se na ně je plýtvání elektřinou… ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Convent“ je film, který mě bavil. A jsem si jistý, že se najdou lidé, kteří ho budou milovat. Stejně jako se najdou ti, co tenhle film neosloví a možná ho budou nesnášet. Ale ta snaha natočit něco, co má ducha své doby, co se snaží pobavit a má k tomu nejen potenciál, ale také ho využívá, to je prostě něco, co musím ocenit. V některých případech komedie i horor opravdu stály za to a fungovaly vedle sebe. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Variace na horrory 80.let, Démony, Noci démonů a strašidelné domy. Rozkošný začátek s vykydlením jeptišek mě pobavil a navnadil. Dál už se však odvíjel známý příběh bez větších překvapení. Slušné a zábavné gore (ukousnutý jazyk, prokousnutý krk, ukousnuté péro - ale já měl asi cenzurovanou verzi, páč detail chyběl, vyrvané vnitřnosti, useknuté hlavy, létající hlavy, svítící krev, stříkající krev...), pěkné masky (byť vypadlé z Démonů). Hvězdy strhávám především za nekonečnou užvaněnost a celkovou nenápaditost - pokud by měl film spád, oči bych přimhouřil. Sex - jen se o něm mluví, hudba - vcelku dobrá. A konec jak od Fulciho (Beyond)! Snímek neurazí, ale stejně zapadne do kopice podobných. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno