Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Komedie sázející na postavě ze současnosti ocitnuvší ve středověku. Šmankote, kolikrát to tady už bylo. Martin Lawrence se viditelně snaží seč může a rozehrává svůj komediální koncert přesně takový, jaký u něj známe, ale ve výsledku to není nic platné. I když se tu střídá jeden gag za druhým, k pousmání to moc není. Chvílemi některé scény vypadají, jako by sklouzávali k nechtěnému sitkomu. Jenomže spíše k tomu trapnému. I když je snímek natočen vcelku zručně, stává se scenáristicky nepovedeným. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

A hlavně...NEMYSLET! To by se Vám u téhle komedie opravdu nevyplatilo, pokud se chcete zasmát aspon jednou. Takže na mozek na chvilku zapomeňte a nechte se bavit jako vždycky naprosto šíleným srandistou Martinem Lawrencem...Pokud nemáte tohohle komika zrovna v lásce, tak se na film raději vůbec nedívejte, já mám jeho filmy moc rád a tak mě tento ani v nejmenším nezklamal. Musíte jen vědět, o co jde...A zasituovat ho zrovna do středověku, to byl zase jednou dobrej nápad. SKVĚLÝ! ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle způsob komedie, zdá se mi být poněkud nešťastný. Snad mi pan Vančura odpustí, že jsem si půjčil úsloví z jeho slavného románu, ale je to asi to nejvýstižnější, jak lze tento film charakterizovat. Film mi přišel až neskutečně uměle poslepovaný a (s prominutím) jako naprostý totální blábol. Jedna jediná scéna byla vtipná a nečekaná, té jsem se i zasmál. Jednalo se o scénu, kdy hlavní hrdina ze sebe dělá černého rytíře a za zvuku akční hudby narazí do zdi. Ale byl to fórek tak povedený a tak originální, že vystačil na dvě hvězdičky pro tento film. Výkony chabé, scénář nezajímavý, zápletka nudná, prostě čerň a šeď. Dvě hvězdičky jsou patrně až příliš milosrdné, ale občas musí člověk trochu přimhouřit oko... ()

xLOBOx 

všechny recenze uživatele

Zábava ***, Martin Lawrence to drží nahoře, dobrý gagy, je to zábava, ALE... scénář má dost trhlin, vlastně je celý dost bídný.. opravdu mi vrtá hlavu kde vzal ve středověku nový tenisky nebo třeba spray :D :D Ostatní herci jsou také mizerní, ono celkově viz. střídání počasí v jedné scéně atd.. Myslím, že se s takovým rozpočtem dalo udělat mnohem víc ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, či parodie nebo jak se to vlastně má brát je tak či onak jedna veliká historická a logická díra a ukázka obřích mezer v americkém vzdělávacím systému a jejich tuposti. A Lawrence a jeho postava je ztělesněním téhle pubertální tuposti. Navíc těžce přehrává. Pár vtipných momentů to má, ale jinak je to celkem nuda a blbost. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama