Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schopný lupič Miles Logan ukradne vzácný diamant za sedmnáct milionů dolarů, je ale zrazen šéfem bandy Deaconem, který se ho chce zmocnit sám. Po zuřivém souboji se Milesovi podaří ukrýt drahokam ve větracím potrubí rozestavěné budovy, je však zatčen a stráví dva roky ve vězení. Po propuštění zjistí, že budova nyní slouží jako policejní centrála. Po několika neúspěšných pokusech proniknout dovnitř se přestrojí za policistu a náhodou je považován za novou posilu oddělení loupeží. Je přidělen jako parťák mladému Carlsonovi a vyslán do terénu. Díky zkušenostem z oboru se mu podaří odhalit majitele obchodu s autodíly, který se pokusí fingovat krádež, a stejně úspěšně zasáhne při přepadení samoobsluhy, které spáchá jeho bývalý parťák Tulley. Úspěchy však mají nečekané důsledky. Je jmenován šéfem oddělení loupeží. Když se mu konečně podaří dostat se k potrubí, zjistí, že bylo zatopeno a voda diamant odnesla. Začne po něm pátrat, což vede k řadě nečekaných komplikací. Objeví se zrádný Deacon a Carlson náhodou zjistí, že v Milesových papírech něco nesouhlasí. Lupiči nezbude než mladému parťákovi namluvit, že je z oddělení vnitřních záležitostí. Při následné akci vzbudí i šéfovo podezření. Ten se však domnívá, že Miles pracuje pro FBI. Ačkoli se zdá, že horší už to být nemůže, záhy Miles zjistí, že opak je pravdou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $68,518,533Tržby Celosvetovo $117,758,500║ Martin Lawrence pokiaľ nemá pri sebe nejakú zdatnejšiu osobnosť je skoro nevýrazný, čo potvrdzuje aj v tomto prípade, miestami sa to dá ako tak zniesť ale ako celok dohromady nič preborné tento film neponúkne. /45%/ ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Miluju tenhle film pouštím si ho vždy, když jsem nemocný zvedne mi náladu ne kvůli tomu, že se tam směju, ale kvůli tomu, že to má tak super příběh.Martin Lawrence tam předvedl svůj nejlepší výkon, jeho mám taky hrozně rád.Je tam hodně dobrých vtípků při, kterých se tak usměji a konečně za dlouhou dobu film u, kterého jsem se vůbec nenudil.Film Fakjů pane učiteli docela dost okopíroval Modrý blesk jenomže to bylo v lepším podání a ve školním prostředí zrovna, když začínal školní rok tak se není čemu divit .Nemůžu si ho prostě vynachválit!Možná to je moc, ale Modrý blesk má u mě plných 100% a 5*! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Priemerná oddychovka od mierne, pre mňa nadpriemerného Lawrenca. Zaujímavý nápad, celý film sa opiera o Martinov, pre niekoho niekedy až prehnaný výraz v tvári. Niekomu často vadí, ale do komédií tohto typu je ideálny. Ale kto by vedel do tejto role šaška obsadiť lepšieho herca? Vtipíky sú síce obohrané, ale pokiaľ od filmu nečakáte nominácie na oscara, dočkáte sa solídnej zábavy. Rozhodne to ale nieje film pre milovníkov psychologických drám s hlbšími zmyslami. Martinovi úloha sekla nadmieru a myslím si, že tohto fajn komika v iných rolách ani čakať nemôžeme. 75%. ()

LordMack 

všechny recenze uživatele

No jo, nesmíte to hodnotit tak, že to je komedie, a není v tom Will Smith, ale jinej černoch, tak tomu dáme malý hodnocení. V tomhle filmu se perfektně ukázalo to, jak dokážete vytěžit z tématu. Kriminálník, co si hraje na policajta a dostává se díky tomu do zajímavých situací, to tu bylo vyobrazeno úplně skvěle. Celková zápletka taky není špatná, a na podobnou komedii je tu super obsazení a fajnové herecké výkony. Jasný, nejsou to plný čtyři, ale zkrátka neblbněte lidi, co byste chtěli víc. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Byla jsem k téhle komedii nejdříve trochu skeptická, pustil mi jí přítel. Martina Lawrence znám totiž jen jako agenta v sukni, kde mi ty vtipy přijdou moc trapné a jsou mimo mě. Tady je to ale hezky vyvážené, žádné nechutné nebo urážející vtípky. Je to tak akorát akční a tak akorát vtipné. Film krásně utíkal a moc mě to bavilo. Konec se realitě vůbec nepodobá, ale co, potěšilo mě to. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • V počiatočných fázach projektu sa predpokladalo, že film bude hodnotený ratingom R, avšak po rokovaniach štúdia sa rozhodlo, že podstúpi korekcie, aby mu bol zmiernený na PG-13. Na starosti to mal John August. (vander19)
  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)
  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)

Reklama

Reklama