Reklama

Reklama

The Exciting Escapades of Mr. Bean

(video kompilace)
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 1991, 55 min

Obsahy(1)

Prekliatie Mr. Beana: Plaváreň, snaha o útek z parkoviska bez zaplatenia, výroba sendviču v parku, návšteva hororového kina s priateľkou. Mr. Bean ide do mesta: Ladenie televízora, topánka na streche auta, stretávka s priateľkou na diskotéke. (POMO)

Recenze (77)

sud 

všechny recenze uživatele

Pan Bean se tentokrát jede vykoupat na plovárnu a poté chce odjet bez placení. Na lavičce v parku si vyrábí sendvič takovým způsobem, že se jinému svačícímu, sedícího vedle něho, zželelo že mu dal jeden svůj. A nakonec v kině na hororu se svojí přítelkyní. No, a v další části příběhu ladí televizor, chytá ztracenou botu na střeše auta, chytá zloděje a nakonec jde se svou přítelkyní na diskotéku. Když s ním neche tancovat, svérázně se pomstí. Co dodat. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Obsahuje dily Prokleti pana Beana (1) a Pan Bean jde do mesta (2). 1 - Tak tentokrat tu mame scenky rovnou ctyri. Nejdriv Bean v bazenu, kde je naprosto masakralni skok do vody, pak problemy v garazi, nasleduje jedna z nejzasadnejsich scenek - svacinka na lavicce a na zaver skvelej horor v kine, kde se objevi i Beanovo pritelkyne. 2 - Tentokrat tu je hodne ruznejch scenek. Nejdriv ma Bean problemy s antenou u televize, nasleduje zlodej fotaku, pote problemy se ztracenou botou, pak kratka scena s ucesem, nacez se Bean presune na kouzelnicke predstaveni, kde ho opet doprovazi pritelkyne, pote udela bordel na diskotece a na zaver kratickej problem u tv ve vyloze. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Člověk by si řekl, že už nic originálního nejde vymyslet, žel Atkinson prostě nic vymýšlet nemusí. Stačí aby zašel na plavečák, ztratil plavky a nebo vyjížděl z parkoviště po vypršení limitu. A to by ani nebyl Bean, kdyby si na sváču místo sendviče nevzal bochník chleba a termoláhev. Ovšem to co předvede v kině je naprostý top. Zkrátka je těžké nedat jiné hodnocení než to o pěti hvězdách. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Popis obsahu hovorí za všetko, epizóda Plaváreň svojho času bolo to najlepšie čo som videl. "Výroba" sendviču v parku je tiež veľmi zábavná (zdá sa mi, že muž sediaci vedľa neho je tým istým hercom, ktorý v plavárni hrá plavčíka), no a horor v kine je klasika. Mr. Bean tak ako vždy frajerí, ale všetko sa zmení hneď po úvodných titulkoch. V "mestskej" epizóde je najlepšia časť s priateľkou na diskotéke, kde Mr. Bean zažije kopu smoly. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Scénka v kine je božská a takisto geniálne sú scénky s Mini Copperom, ktorý zvádza súboj s modrým trojkolesákom. 95%. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama