Reklama

Reklama

Rowan Atkinson živě

(TV film)
  • Česko Show Rowana Atkinsona (více)

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Chulimanga 

všechny recenze uživatele

Rowan Antkinson zde ukázal stránku, jak ho z jeho nejúspěšnější řady seriálů Mr. Beana neznáme. V Mr. Beanovi mluví jen velice zřídka a ukazuje svůj herecký um, ale zde prokázal, že dostal od boha i dar řeči, kterým mě pobavil jako ještě žádná komedie před tím!!! Smát jsem se snad za celou dobu ani nepřestal, protože každá scénka byla výborná ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Rowan konečne ukázal všetkým, že nie je len chlapíkom, ktorý vie robiť grimasy. Kombinácia skvelého textu, vynikajúceho prevedenia, čierneho humoru, zmeny hlasu, pohybových kreácií a grimás prináša niečo čo by som nazval - Dokonalý Stand up. Týmto ukazuje, že nie je a nikdy nebol iba Mr. Beanom. Podľa môjho skromného usudku je Rowan Atiknson jeden z najlepších ak nie najlepší komik, aký kedy žil. ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Řeknete si o mně, že jsem konzervativec, ale přece jenom dám vždycky přednost Mr Beanovi než tomuto pásmu nejlepších Atkinsonových scén. Pět teda nedám, ale pobavil jsem se dost. Některé scény postavené na slovu jsou velmi dobré (především ty poslední dvě: na pohřbu a s učitelem) a jsou především typicky britské (stojí na černém, suchém, cynickém, nekorektním, humoru.) Ale jak jsem řekl, jsem v tomto ohledu asi konzervativec. Nejvíc jsem se pobavil hlavně u těch scének Beanovského stylu, kde Atkinson pracuje se svým geniálním mimickým úměním. Scéna o randění mě vážně dostala do záchvatu smíchu. Jinak viděno s CZ titulky. Dívat se na to s dabingem, samozřejně nemá smysl. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Pořádná zábava od začátku do konce - fakt nevím, co bych k tomu víc napsal. Rowan Atkinson nám v několika scénkách dokáže, že můžeme na všechno zapomenout a po celých šedesát minut se "božsky" bavit. Nejvíc mě zaujalo - Fatal beatings, Invisible man, Elementary dating, It started with a sneeze, Pink tights & plenty of props (to neznamená, že ostatní jsou k zahození, všechno je to prostě paráda).... ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Umělcovým nástrojem je pouze jeho tělo a jeho hlas. Atkinson je geniální umělec, takže nás nemusí "ohromovat" vulgarismy a šklebením, jak se o to každý den snaží mnoho šašků v TV či v dementních filmových komediích. Jediným problémem je předvídatelnost mnoha verbálních vtipů, jenže pak přijdou Fatal Beatings... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • V desáté části "Pink Tights And Plenty of Props", kdy Rowan Atkinson předvádí jednotlivé varianty otravy jedem, se vinou špatného střihu najednou z jeho ruky vytratí nádoba, kterou celou dobu držel. (GordonCZ)

Reklama

Reklama