Starosti s Mr. Beanem (video film)
Trouble with Mr. Bean, The
Starosti s Mr. Beanom
Komedie
Velká Británie, 1991, 25 min
Paul Weiland, John BirkinHrají:
Rowan Atkinson, Caroline Quentin, Richard WilsonObsah
Obliekanie a ústna hygiena počas rannej hektickej jazdy autom, návšteva zubára, trable s otravnou muchou pri pikniku v park. (oficiální text distributora)
Galadriel
Návštěva u zubaře opravdu nemá chybu. Bean na hrad!(6.7.2003)
Boss321
Scénka v ordinace nemá chybu :-). Scénka na pikniku není už tak dobrá, ale přesto jsem se tlemil jako o život......(16.12.2007)
B!shop
Dalsi porce krutejch scen, kdy nejdriv Bean zaspi, aby se nasledovne naprosto brutalne prevlik v aute, zneskodnil zubare a na zaver si udelal piknik s vosou, coz je asi nejslabsi scenka.(8.10.2007)
novoten
Ten moment, kdy jen s napětím čekám, až otočí kartičku, na ten se nezapomíná.(25.1.2006)
H34D
Tohle je bohužel jedna z těch méně vyrovnaných epizod, zatímco pozdní raní vstávání a dohánění základní hygieny + převlékání v autě je úžasné a scénka v ordinaci vysloveně boží, tak piknik a souboj s mouchou poměrně slabý. Stále se však jedná o typickou Beanovinu, u které i zatvrzelí intelektuálové nechají na chvíli vychladnout mozkové závity a od srdce se zasmějí... 9/10(24.9.2008)
ScreamJay
Já se zcvoknu, tohle je nejlepší Beanovka vůbec. To se prostě nedá nikým a ničím jiným napodobit. Kde je ta šestá hvězdička????(10.2.2004)
O*R*I*N
IMHO nejakčnější Bean. Při cestě k zubaři jde opravdu o život, jen si zkuste použít při řízení auta místo rukou nohy :oD.(3.7.2007)
genetique
Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Scénka u zubára a ranný frmol v aute sú jedny z naj! 100%.(16.5.2006)
sud
Cesta k zubaři a následně v ordinaci, to nemá chybu. Však druhá část na pikniku s mouchou je trošku slabší. Ale vážně jenom trošku.(3.12.2005)
Stegr
90%(8.2.2008)
WANDRWALL
Každý má nějaké starosti. Takže tyhle má v tomhle filmu MR.FAZOLE.(24.7.2010)
ork
For Me 88%(1.3.2008)
Chrustyn
Návštěva zubaře byla dokonalá.(27.10.2007)
mysiak
Mr.Bean...čo viac dodať...ide to až do plaču...ale mne to nevadí...ako vždy...Rowan Atkinson rulez:D(22.9.2008)
Hrabka
Mr. Bean je prostě legenda. To, co on dokáže, je neskutečný. Scénka u zubaře je zabijácká...(30.1.2012)
Damiel
Hodnotit Beana se nedá. Stupnice má totiž příliš malý rozsah :-)(22.12.2006)
Turiec
Atkinson je asi špička súčasného britského humoru. Tieto skeče môžete vidieť mnohokrát a stále sú zábavné. Bravo.(1.3.2004)
Džejkop
Bean jde k zubaři a opět válí.Je-li vám smutno, špatně, nemáte náladu...puste si Beana a hned vám bude líp.(31.3.2007)
DaliX
Chudák zubár... Ale na druhej strane by ma tiež mrzelo, keby som nemohol dočítať Batmanovský komiks kvôli tomu, že som na rade:) A za tú amazing jazdu by si zaslúžil medailu.(18.5.2011)
balba
Tento díl je taky skvělí.Nejvíce jsem se bavila , když měl piknik v parku , posílaní dopisu či v letadle.(28.12.2006)
Související
- Prázdniny pana Beana (2007)
- Mr. Bean: Animované příběhy (TV seriál) (2002)
- Bean 2: Vzrušující kousky pana Beana (video film) (1997)
- Příběh pana Beana (TV film) (1997)
- Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997)
- Reflections of Mr. Bean (TV film) (1996)
- Bean 6: Neviděný Bean (video film) (1995)
- Bean 7: Poslední žerty pana Beana (video film) (1994)
- Bean 4: Šťastné nehody pana Beana (video film) (1992)
- Veselé Vánoce, Mr. Bean (TV film) (1992)
- Bean 5: Nebezpečné honičky pana Beana (video film) (1992)
- Mr. Bean opět jezdí (video film) (1991)
- Pan Bean jde do města (video film) (1990)
- Mr. Bean (TV seriál) (1989)
- Bean 1: Úžasná dobrodružství pana Beana (video film) (1989)