Pepek prezidentem

Animovaný / Komedie / Krátkometrážní

USA, 1956, 6 min

Seymour Kneitel

• MM_Ramone

Keďže sa v USA blížia prezidentské voľby, naberá tento krátky animovaný snímok opäť na aktuálnosti. Republikánsky hulvát Bluto a demokratický špenátový preborník Popeye tu zvádzajú súboj o najvyšší štátnický post. Rozhodnúť o úspechu jedného z nich už môže len jediný hlas. Ten má v rukách vychrtlá farmárka Olivia Oylová. Čo myslíte komu ho dá? **(18.9.2008)

Pepek a Bluto kandidují na prezidenta. Jediný hlas rozhodne, kdo se ocitne v Bílém domě. Ten hlas má dát farmářka Olie, která má tolik práce, že na nějaké volby vůbec nemá čas...(5.11.2007)

Pro získání prezidentského křesla jsou oba kandidáti ochotni udělat cokoliv, i pracovat na farmě.(12.5.2010)

Tohle je správná předvolební kampaň. Zde mezi sebou Bluto s Pepkem závodí, aby se dostali k poslední voličce a sami jí naštípou dřevo, zorají pole a vykonávají další práce na farmě. Kdyby takhle vypadalo období před volbami i dnes, to bychom se měli.(11.2.2011)

Vynikající je Pepkova hláška, když kandiduje na prezidenta, kde chce říct předvolební projev:,,Mám tady desku, kde se o tom zpívá."(10.5.2012)