Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Mdlá a nezaujímavá réžia, slabý scenár, ani napätia medzi postavami som si príliš neužil, ale z celého filmu určite najhoršie dopadli dialógy. Ich kvalita už bola pomerne porovnávateľná s mexickými telenovelami. Vlastne celý film sa dá označiť za jednu dvojhodinovú telenovelu. Aspoň herci neboli najhorší, Banderas síce neprekvapil, ale Thomas Jane to odohral výborne a najmä kvôli nahej Angeline prihodím tú hviezdičku navyše. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Nedělalo mi problém přistoupit na pravidla hry. Koneckonců ten příběh má strašně silný potenciál. Ve výsledném filmu to však strašně skřípe. A nejen u režie, ale i u technických věcí. Střih je jedním slovem otřesný, kamera neschopná nějak pracovat se scénou (vyjma dvou, tří dobrých obrazů), její hloubkou a vedením divákovi pozornosti. Režie je nevýrazná a nijak osobitě neuchopená. Například při scénách, kdy se Banderas a Agelina spolu milují, neví Michael Cristofer jak to natočit. Zakrýt intimní místa, či nezakrýt? Když je natáčí oba nahé z nadhledu, je vidět jak je to uměle zinscenované, aby se jejich dolní "partie" navzájem nedotkly... Vidím v tom režisérův rozpor v tom, jakým stylem natáčet. Realisticky a "natvrdo" nebo méně kontroverzně a vše skrýt? Film mě začal oslovovat až v druhé půli, kdy přišly i zvraty, které jsem nečekal, a díky nimž se mi v hlavě začaly rodit hypotézy, jak by to mohlo dopadnout... Ke konci se ze mě tedy konečně stal aktivní divák, jenž však nebyl osloven filmem ale tím příběhem. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Právě jsem zabil člověka." - "Právě jsem si koupila klobouk. Ale proč na to mám pořád myslet? Neříkám si dokola: Právě jsem si koupila klobouk, právě jsem si koupila klobouk. Nezáleží na tom. Prostě ne. Stalo se." Originální příběh lásky s dost silným sexuálním nábojem. Angelina Jolie se tady ukáže celá nahatá, a to několikrát. Antonio Banderas jako chlápek bláznivě zamilovanej do podvodnice ok. Oba za mě nějaké emoce vytřískali, takže hodnotím pozitivně. Na 4* to ale není. - 60%. ()

Catch1707 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem to videl v kine, pripadalo mi to strasne natahovane. Za prvnich 20 minut se temer nic nedeje - pride Angelina, je svadba, pomiluje Banderase. Pak se to nekdy rozjede, pak na 15 minut zastavi. OK, na prvni zhlednuti **. O dva roky pozdeji jsem to chtel zkusit na DVD a po 20 minutach jsem znechucene vypnul prehravac. Neco tak nudneho, natahovaneho a nezajimaveho (pri kubanskem prostredi, A&A docela paradox). Jedna * a uz to nechci ani videt! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Terence Blanchard: 1. Opening ,2. Getting To Know You ,3. Wedding Reception ,4. Love Scene ,5. Emily's Letter ,6. Luis & Julia ,7. Luis Finds Julia ,8. It's Edmond ,9. Luis Confronts Julia ,10. Breakfast With Billy ,11. Try To Run ,12. Billy's Here ,13. Billy's Dead ,14. Kitchen Talk ,15. Leaving ,16. Game's Over ,17. Luis Leaving ,18. Luis Travels/Julia Sins ,19. The Brothel ,20. Making Poison ,21. Whorehouse 2 ,22. Poison Run ,23. Prison Talk ,24. Ending ,25. Boat To Havana , ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama