Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se pilot malého hydroplánu zřítí při naléhavém letu s dodávkou léků kdesi nad studenými pláněmi Aljašky a pátrání záchranářů je bezvýsledné, rozhodnou se dvanáctiletá Jessie a její starší bratr Sean hledat otce na vlastní pěst. Přestože to není tak dlouho, co se přestěhovali z Chicaga do přímořského Quincy, vydají se na cestu divočinou a doufají, že uspějí tam, kde oficiální pátrání selhalo. Cestou zachrání mládě ledního medvěda, kterého se zmocnili pytláci Perry a Koontz poté, co zastřelili jeho matku. Na další cestě je pak sleduje nejen medvídě, kterému dá Sean jméno Cubby, ale také oba pytláci. Přes obtíže, které jim cesta divočinou i dvojice mužů připraví, jsou odhodláni najít otce, který zatím bojuje o život v troskách letadla. (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Klasický rodinný film který si člověk už od začátku představí a nebo spíš tuší jak dopadne rodina co přišla o matku musí pochopit že budou bydlet na Alijašce a jak už to vypadá vždycky se najde člen které mu to vadí tady je to vtom případě chlapec který vše vyčítá otci, který po bouři náhle přežije a syn si uvědomí co pro něho znamená se sestrou se rozhodnou že ho zachrání najdou si kamaráda medvěda přežijí lov pytláku rozbouřenou vodu a všichni se konečně zase sejdou a vše skončí jak má už takových filmu tady bylo spousta a bohužel tenhle film neměl nic co by měl nabídnout. ()

Samarol 

všechny recenze uživatele

Nádherná severská příroda. Aljaška se holt nikdy neokouká. Hodně mladá Thora Birch, kdo by do ní tehdy řekl, že jednou natočí Americkou krásu. Jen těch šťastných náhod a okolností je na mě až trochu moc. Ale jak se říká: "Dobrý konec, všechno dobrý." Hlavně za tu přírodu hodnotím vyšším průměrem. Dost často to píšu a tady tomu bude nejinak, rád se zase podívám. ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

Aj som chcel dať 3 hviezdičky. Napriek tomu, že dospelí z toho asi moc nemajú, keďže príbeh ja strašne naivný ale vravel som si, že je to predsa len film určený viac pre pre deti. Ale potom, na konci, prišiel ten medveď jednu zožral. Veru ten záver asi nemohli natočiť trápnejšie................ Inak pochvala za ten splav. Paradoxne najťažšie scény a v porovnaní so zbytkom filmu natočené najlepšie.............. ()

arnost 

všechny recenze uživatele

tento film by si zasluzil take 3 2 hiezdicky bola tam krasna krajina na velkom platne to bolo fajn, taky klasicky rodinny film nic vice A preco to hodnotenie: na tomto filme som bol prvykrat sam v kine boli sme tam asi len 5. bol to pre mna zazitok. nejak sa mi to zapacilo a uz som s filmom neprestal a stal som sa fanusikom kinematografie ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když váš tatínek den co den létá deseti obyvatelům zapadlé osady na Aljašce pro toaletní papír, je docela velká pravděpodobnost, že dřív nebo později někde zůstane viset. A protože záchranná služba je tam na úrovni internetového pokrytí, nezbývá než doufat, že ho dolů sundají dva skautíci. Nepotřebují mapu, jídlo ani stan, protože mají medvěda a do vysokých hor vyráží výhradně po proudu řeky. Pěkná pohádka s pěkným pozadím, po které jenom doufám, že až se na Dračí palec jednou sám vypravím, budu mít taky azůro i v noci. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama