Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Bea je poslední panna ve třídě. Jestli se nechce dál ztrapňovat, musí jí kamarádky pomoci najít vhodnou "oběť", která by ji o panenství připravila... (oficiální text distributora)

Recenze (58)

Natascha 

všechny recenze uživatele

Typická teenagerovská komedie, které se celou dobu smějete, ale ne proto, že je to legrace, ale protože je to hloupé a do detailů předvídatelné (protože ty komedie jsou všechny úplně stejné, jen se pořád prohazují kluci a holky). Pozitivem budiž, že Panenství na obtíž neobsahuje žádné nechutně podané tělní tekutiny (vlastně žádné...) a hrdinové vypadají úplně normálně a ne jako z fashion magazínů. Každopádně stresovat se, že holka v 16 je ještě panna.....kam ten svět spěje, že se to mladým prezentuje jako nějaká katastrofa či trapnost? ()

Lenka0064 

všechny recenze uživatele

Již pár let neoriginální teenagerské téma o lásce a sexu, napodobenina trilogie Prci, Prci, prcičky a dokonce horší než Holky a kluci, co to chtějí taky. Film bez spádu, záběry a dialogy u kterých se chytáte za hlavu a je vám trapně za představitele, kteří nemají ani tu pěknou vizáž. Proč tedy jedna hvězdička? Viděla jsem horší a norština je místy opravdu vtipná :-) ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Líbeznej filmeček, takový celý pozitivně laděný a tak, a i celkově hezký a vtipný. Ano, uznávám, je to taková i celkem typická teenagerovská komedie, jen to tentokrát nechtějí dělat kluci, ale holky (vlastně to chtějí dělat úplně všichni :-) ), ale to je snad jen plus. Ano, uznávám zadruhé: Děj je předem jasný jako facka. Ale proč ne, stejně všichni chceme, aby vše takhle skončilo, protože se za tím joudou z Joudova tak trochu poznáváme, a ti, co jezdí bouráky, jsou přeci pěkní blbci :-) No, zde bych snad jen rýpnul, že je všechno trošku uspěchané, protože ten tzv. idol v podstatě po celou dobu, co chodí s hlavní hrdinkou, neudělá žádnou chybu (snad se jen on nenechá dostat do postele, ale dostane tam hrdinku sám, ale je to chyba? :-) ). Jako blbec se projeví teprve až po tom, co se s ním dívčina rozejde. No, a pak je taky docela zvláštní konec, který je tak trochu jiný, což může být u filmu, u kterýho chceme, aby byl přesně takový jako milion dalších, možná trošku na škodu. Á nakonec, abych nezapomněl, fakt sympatická hrdinka - hned bych ji bral :-) Ale koukám na mobil, a ona, mrcha, ne a ne zavolat. ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Panenství na obtíž rozhodně není komedie k pokukání, ve scénáři scházejí přesně vypointované gagy či hlášky, které by se daly citovat. Milostné eskapády hlavní hrdinky jsou přesto roztomilé, úsměvné a místy i dojemné. Nicméně tuto citlivou a chvílemi vtipnou teenagerskou komedii si nejspíš užije především dívčí publikum... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +především solidní film, bez fekálního humoru, herci, sem tam opravdu trapné scény –nic co by překonávalo zahraniční teen filmy, přece jen trošku plytký děj/// Není to tak dlouho co byl film v kinech a už tehdá jsem si ho vyhlédl. To že jej naše televize uvedla tak brzo na obrazovky mě jedině potěšilo. Film vyniká hlavně tím, že je jiný. Tím je i zajímavý a netradiční. Skutečně je obrovský rozdíl mezi tvůrci z Ameriky, Francie, Německa, od nás a nebo ze severských zemích. Všude platí jiná mentalita a jiný styl kinematografie. Navíc herečky, i když to nebyly modelky, tak byly celkem sympatické. Což v tomto směru vyhrává třeba nad Němkami. Možná film mohl mít vetší hloubku a nebo větší dopad na moji bránici (tahle stojí někde na půl cesty mezi obojím), ale i tak je to celkem příjemný film./// Celkem 60%/// ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V pokoji Beatrice (Kaia Foss) je na stěně nalepený plakát kapely Surferosa, která vytvořila soundtrack k filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama