Komedie / Muzikál / Drama / Rodinný

USA, 1996, 93 min

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,937,262Tržby Celosvetovo $-(28.9.2009)

• JohnnyD

Nie je to také zlé, ako sa všade hovorí. Ak sa nemýlim, film je členom antiTOP na IMDb, niekde v "prvej" päťdesiatke. Ale aby som to uviedol na pravú mieru, vôbec to nie je film, ktorý by si zaslúžil byť tam. Nie je to dobrý film, ale videl som veľa horších filmov. Má to pár dobrých momentov a pár zlých (ktoré prevažujú). Ale čo si tu budeme nahovárať - tento film je medzi najhoršími len preto, lebo tam hraje hlavnú úlohu basketbalista :((19.10.2005)

• WANDRWALL

Džin má velké možnosti, ale zde se o ně nesnaží tolik, jako v jiných filmech. Asi proto, že je mu v láhvi moc dobře.(30.9.2010)

Nemohu jinak... další z desíky filmů, který jsem viděl díky HBO, jež v ČR tehdy začínalo fungovat. Není to nic světoborného, to ani náhodou, ale pro nás kluky to byla ohromná sranda a film jsem viděl tolikrát, že jsem s bratrem při každé repríze nadšeně hláškoval a kradl slova hlavním hrdinům přímo z úst.(16.6.2009)

Mně se Kazaam tankrát v těch mých letech docela líbil a z toho pohledu ho musím i ohodnotit..(9.11.2010)

• Dannysek4U

Tak za Shaqua, ale jinak tragedie(10.1.2008)

• Hopkins

To co napsal JohnnyD tak s tím s enaprosto stotožňuji a mylsím si totéž...(31.3.2009)