foto

Marshall Manesh

  • nar. 16.8.1950 (65 let)
    Masshad, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
2015 Father Eddie
Krize (TV seriál)
Stanistan (TV film)
2014 Sama nocí tmou
Shirin in Love
2013 Tajné hrátky
Vánoční koleda pro Cindy
2012 Beauty Inside, The (TV seriál)
Commander and Chief
Hledám přítele pro konec světa
2011 Láska bolí (TV seriál)
2010 In Security (TV film)
Pickin' & Grinnin'
2009 Extrakt
Imigranti
Life Blood
Rok jedna
Things We Carry, The
Tom Cool
2008 Pants on Fire
Raising the Bar (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Zprávy TV Onion
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Carts
Cestovatel (TV seriál)
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Car Babes
Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
L.A. Riot Spectacular, The
Looking for Comedy in the Muslim World
2004 Florist, The
Joey (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Nikdy to nevzdávej!
Ohnivý oceán
Přežít Vánoce
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Beat Cops (TV film)
Line of Fire (TV seriál)
2002 Mackenheim
Ohnisko požáru (TV film)
Showtime
Zloději z Harvardu
2001 Alias (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Skoč na to! (TV film)
Strážce
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Face the Music
Last Producer, The
Lovkyně (TV seriál)
1999 Krutý trest (TV film)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Wasted in Babylon
Word of Mouth
Work with Me (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Big Lebowski
Will a Grace (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Druhá občanská válka (TV film)
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
Univers'l
1996 Barb Wire
Kazaam
Každý den v akci (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Vládce času (TV film)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Pravdivé lži
1993 Akta X (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1989 Guests of Hotel Astoria
1987 Checkpoint
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace