Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tupac Shakur (ve své poslední a nejlepší roli) a James Belushi hrají v tomto vzrušujícím akčním thrilleru dva zkorumpované policejní detektivy zapletené do nebezpečné sítě podvodů. Detektivové Divinci a Rodriguez praktikují v ulicích svou vlastní, krvavou verzi zákona: dohodnou obchod s drogami, sami shrábnou peníze a dealery zabijí. Tato lukrativní "bokovka" jim bez jakýchkoli problémů již několik měsíců skvěle vynáší. Když však zjistí, že jejich poslední obětí byl maskovaný policista z protidrogového oddělení, jsou donuceni rychle vymyslet způsob, jak si zachránit holé životy.Jejich "geniální" plán se však brzy začíná hroutit a Divinci a Rodriguez jsou vtaženi do stále zběsileji se roztáčející spirály podezření, zrady a vražd, ve které nemohou nikomu věřit ... dokonce ani sobě navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na Belushiho K-9, začíná mě mrazit. Zahodil svůj záporáckej talent a dal se na přihlouplé komedie. Tohle byl jeho herecký koncert a s bradkou byl vážně hodně drsnej. Poprvé jsem viděl ve filmu Tupaca a moc mě nepřesvědčil. Příběh zajímavej, ale čekal jsem malinko svižnější podívanou. ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

Vypadá jako ayerovka, zní jako ayerovka ale vona to není ayerovka :) Klasika: dva prohnilý poldové co se neštítí jakýchkoliv špatností od podvodů přes vydírání až po vraždy, po jednou zabijí někoho koho neměli. A to spustí lavinu řady nešťastných příhod. Nebo spíš nepravděpodobných, jak kliďánko se to celé rozjede co následuje je jen stěží představitelné. Ale baví, královsky a vo to gou! Jak pořád překvapující scénář tak peprné dialogy mezi Belushim a Tupacem. Pekelně zábavná, neprávem zapadlá žánrovka. ()

Reklama

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Nejdříve, když jsem si přečetl název jsem myslel, že to je film se Stevenem Segalem (Lovec policajtů). Ale naštěstí jsem si přečetl informace ze zvědavosti a už jsem to musel vidět. Neviděl jsem žádný film, kde by hrál Tupac Shakura, tak jsem to chtěl změnit. Udělal jsem dobře, perfektní záplekta, která se rozvíjí čím dál tím víc. Člověk by čekal, že to bude blbý, když se to pořád nějak zamotává. Ale na tom je ten film založen. Davinci, rodriguez - zajímavá jména, které hrajou bezva herci se skvělým smyslem pro humor a perfektním řešením problémů. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Už si ani nepamatuju, kdy bych naposledy fandil takovému hajzlovi, jako je Divinci. Kdyby ho nehrál vynikající Jim Belushi, tak by se to možná ani nestalo. Nechtěl bych rovnou říct, že svůj talent promarnil, ale role záporáka mu vyloženě sedla a je věčná škoda, že dal přednost dětským komediím a filmům s mluvícími psy. Gang Related je temná kriminálka, která na mě zhruba do poloviny fungovala jako černohumorná komedie. Postupně mi ale úsměv na rtech zmrzl. Film bych klidně o pět minut zkrátil, protože závěrečná pasáž se k němu vůbec nehodí a jen narušuje pracně vybudovanou atmosféru morálního úpadku. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ačkoliv ničím výjimečný film. Vlastně abych nekřivdil - výjimečný je výkon Dennise Quaida, který v úloze vousatého bezdomovce našel další vedlejší roli, kterou mohl ztvárnit s jeho obvyklou grácií. Na víkendové odpoledne ideální podívaná, ovšem člověk se nesmí moc pozastavovat nad různými situacemi (třeba proč u soudu chtějí, aby svědkyně identifikovala člověka, který vypadá úplně jinak, než když ho viděla naposledy). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Skladba "Starin' Through My Rear View" od Tupaca Shakura, ktorá hrá počas záverečných titulkov, znie inak, ako v podobe, v ktorej bola vydaná v rámci soundtracku. (Real Tom Hardy)
  • Vzťah "na nože" medzi Belushim a Shakurom na obrazovke bol sprevádzaný aj vzťahom mimo nej. Shakur chcel väčšinu scén natočiť na jeden až dva pokusy, zatiaľčo Belushi preferoval opak. Toto Shakura veľmi štvalo. (Real Tom Hardy)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 165krát což je 1,61krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama