Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Vynikajici "korpo-bizar-komedie". Cast se opravdu povedl. Kdo stravil aspon nejaky cas v korporatnim open space pekle, uzije si o neco vice. Pokud navic ocenite i vyborny soundtrack plny hip-hopovych klasiku ala Geto Boys a par dalsich muzikalnich tresnicek ci necekanych kombinaci, neni co resit... :) ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Inteligentní humor. Konečně film, který se lišácky vysmívá firmám, fungujícím na principu drůbežáren. Vzbouřenci proti všednodennosti. Po těžkém dni v práci není nic lepšího, než si ho pustit a alespoň na chvíli si představit, jaké by to bylo, kdybych byl jako oni, kdybych mohl prudící šéfstvo (obrazně) nakopat do zadnice. Jo a kdybych se taky mohl vyřádit na věčně nefungující kopírce. :) Grrrrrr. Můj TOP TEN ! ()

Reklama

Seraph1 

všechny recenze uživatele

Pro kancelářské krysy jako já naprosto fenomenální záležitost. Otravný šéf, iritující kolega/kolegyně, kolega, jemuž jde sotva rozumět... Ten film je sice dohnaný ad absurdum, ale zakládá se tak moc na skutečnosti, až to je k pláči. Mimochodem jsme si tento film pustil s kolegy u příležitosti stěhování se do nových prostor s uspořádáním právě open office :-/ Když se koukám na ostatní komentáře, tak tento film dokážou ocenit právě lidi, kteří s prací v open office mají vlastní zkušenosti. Mimochodem, určitě doporučuji se na to dívat v angličtině a souhlasím s jinými komentáři, že ten kdo vymýšlel ten český název by potřeboval léčbu elektrošoky. 92% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejenže jsem se u týhle komedie výborně pobavil, ale zároveň mě utvrdila v tom, že již před dávnými léty (i když jsem začal poměrně pozdě, tušim, že někdy v druhý polovině prvního stupně základní školy) jsem se vydal na správnou cestu, když jsem místo zodpovědnýho makání začal všechno flákat, jelikož tenhle film ukazuje, že jedině tak se dá někam dostat. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak jednoduché :) Podle mě přesná vize cca roku 1999, kdy všichni sedí jen ve svých kukaních, s nikým nekomunikují a všichni svoji práci nesnáší :) Je to skvělý film :) Takový lehký, ale přitom pojednává o tom, co všechno se změní, když člověk změní pohled na svět, aniž by o tom sám věděl :) Jen by mě zajímalo, co se stane ve chvíli, když potká někoho, kdo luskne? ;) Nejvíc mě bavil prudérní šéf, který si to vše skvěle užíval a Stephen Root v roli Miltona byl bombastickej :) Koupila bych mu k narozeninám stovku červených sešívaček :) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Socha stojící před budovou Initech, kruh s obdélníkem uprostřed, je idiomem člověka, který má problém zapadnout do svého okolí. (HellFire)
  • Po uvedení filmu a jeho úspěchu na trhu DVD se stala velmi oblíbeným předmětem červená sešívačka. Firma Swingline, specializující se na výrobu sešívaček a děrovaček, nakonec na podnět zákazníků začala opět po několika letech vyrábět sešívačky v červené barvě. (HellFire)
  • Umístění souboru s virem v počítači Initechu je „C:/LR427/Virus_CDEF“. CDEF je ve skutečnosti virus, který roku 1990 postihoval počítače Macintosh. Způsoboval problémy se stabilitou systému a tiskárnou. (HellFire)

Reklama

Reklama