Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem od filmu raději nic nečekal, a to bylo sakra dobře. Film je až neuvěřitelně blbě natočený, scénář a režie úplně mimo. Děj nudný, herecké obsazení jak z nejhoršího laciného béčka. Kamera velmi špatná, záběry mizerné a co vyloženě nesnáším, je ta roztřesená kamera v každém druhém záběru, no hrozné peklo. K Seagalovi samotnému toho moc nemám, souboje prakticky nulové, přestřelky mizerně natočené. Úplně zbytečný snímek, který já osobně považuji za jeden ze Seagalových nejhorších. 0/10. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Název nelže. Tohle je opravdu síla. Seagal vs banda naspeedovaných magorů či co. Když jsem se pustil znova do některých snímků velkého sádelníka, tak nevím který čert mi nakukal, pustit si zrovna tento, ale aspoň můžu smazat původní 1* a dát regulérní odpad, protože tohle si nic jinýho nezaslouží. Nebudu hodnotit ani Seagala jako takovýho pouze poznamenám, že když je jeho znuděný sumo styl to nejlepší a nejprofesionálnější na celém filmu, tak je něco sakra špatně. Tohle je opravdu otřesná amatérština, počínaje zmateným střihem nesouvislým dějem no a to ultra ujetý finále? no comment... Tohle neberu ani jako vtip, fakt ne.0% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že jediné pozitívum filmu je, že Seagalko nám pomerne slušne schudol. Inak nechápem, že vždy po dvoch-troch celkom pozerateľných filmoch spadne zase do riadnej žumpy. A ako Stevenov fanda si pozriem každý film, každú jeho novinku a aj keď sú to hovadinky dám vždy aspoň za tri, no teraz to jednoducho nejde! Naozaj totálna sračka. Jediné, na čo sa dalo kukať boli ženské a aj to iba z fyzického hľadiska. Inak akcia nulová, dva výbuchy, pár dorezaných krkov, scenárista iba menil strany, z ktorej zabiják vyskočí. A finálna akcia na katedrálu je úboho-bohová. Ale to nejdem ani komentovať. To treba jednoducho vidieť. Alebo radšej nie? Takže ďalšie sklamanie. Pokiaľ teda Seagal nepošle Keuscha a spol do prdele, na pomyslený návrat nemá šancu. 15%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typická seagalovka o pomstě, tentokráte likvidace jedné úderné jednotky. Seagal drsný, klidný a nepřemožitelný. Ostatně jako vždy. Několik svých tvrdých ran uštědří, ale s ohledem k jeho postavě je to spíše proto, aby se neřeklo. Za něj se tu perou jiní. Seagal už teď raději drží v ruce zbraně. Příběh není špatný a pro videofilm dostačující. Celé to vyznívá jako thriller, ale to se mění krapet delší akční jízdou na konci. Dočkáme se i souboje samotného Seagala a teď pozor, s mladým sexy děvčetem. Je to však tak pitomě nasnímané, že z toho není vidět takřka nic. Ještě že to moc dlouho netrvá. Ne, po akční stránce tohle pecka rozhodně není. Spíše ostuda. A není těžké uhodnout pro koho. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Seagal je tu veliteľom tradične najlepšej špeciálnej jednotky aká kedy bola, ale na francúzskej ( akože, točilo sa zrejme v Rumunsku ) diskotéke mu ich zmasakruje jedna naspeedovaná ženština. Ide o to že záporáci majú drogu zvanú CTX ktorá mení ľudí na berserkov a chcú tou sračkou sfetovať celú dedinu. Lenže úprimne, čo im to bude platné proti obrovskému aikido hovädu v čiernom kabáte? Na začiatok pár výbuchov ktoré niečo sľubujú, lenže ďalej už sa to len motká nočnými ulicami, k tomu občasné vraždy, nejaké armádne komplotovanie a to najhoršie je keď sa Steven pokúsi o nejakú extrémne zle nasnímanú a zostrihanú akciu pri ktorej je obvykle vidno len stojaceho Seagala a padajúceho protivníka. Jediné čo by sa snáď dalo pochváliť, okrem striekajúcej krvi, bolo to prehadzovanie skrz steny, ktoré sú v Rumufrancúzsku z preglejky alebo z tehál bez malty. Vo finále nabehne komando do nejakej ruiny a tam dosť dlho pochodujú chodbami, postupne likvidovaný nafetovanými dedinčanmi. Nechápal som prečo je to mordovanie neustále doprevádzané svetelnými zášlehmi a nejakým hororovým syčaním, asi aby sa ľudia báli. ha, lenže to by museli ukázať nahého Seagala, ktorý je aj spoluautorom scenára. Sila Úderu je blbá a hnusne vyzerajúca... Seagalovka. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno