Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typická seagalovka o pomstě, tentokráte likvidace jedné úderné jednotky. Seagal drsný, klidný a nepřemožitelný. Ostatně jako vždy. Několik svých tvrdých ran uštědří, ale s ohledem k jeho postavě je to spíše proto, aby se neřeklo. Za něj se tu perou jiní. Seagal už teď raději drží v ruce zbraně. Příběh není špatný a pro videofilm dostačující. Celé to vyznívá jako thriller, ale to se mění krapet delší akční jízdou na konci. Dočkáme se i souboje samotného Seagala a teď pozor, s mladým sexy děvčetem. Je to však tak pitomě nasnímané, že z toho není vidět takřka nic. Ještě že to moc dlouho netrvá. Ne, po akční stránce tohle pecka rozhodně není. Spíše ostuda. A není těžké uhodnout pro koho. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příběh tohohle filmu je zábavnej. Začne se natáčet akční sci-fi o emzácích a skončí to jako akční kravina, kde není po mimozemských civilizacích ani stopy. To vše na přání producentů, kteří četli scénář a verzi o emzácích schválili a dali do výroby. Ale pak se asi rozmysleli, či co. Seagal se jim na to vysral a nenatočil svý postsynchrony. A tak celej film nedává smysl a ty chybící postsynchrony dodělal nějakej ochotník z lokálního divadla odněkud z Texasu, či co. Ty vole, tak tohle jde jen v Hollywoodu. ()

Reklama

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečně průměrný snímek, s průměrným scénářem. Tento film ničím nevybočuje z řady. Naštěstí jsem u něj neusnul. Po dlouhé době film, který není čistě akční, ale je tam i trochu té sci-fi. Myslím, že pro všechny, kteří mají Seagala rádi, bude tento film dostačující, ale mě nijak neoslovil. Ale abych jen nehanobil, nápad snímku nebyl až tak špatný a myslím si, že by se dal zpracovat lépe. Na Stevenovi musím vyzdvihnout alespoň jednu věc a to, že od Stínů minulosti, buď zhubnul alespoň pár kilo a nebo byl tak dobře oblečený, že nebylo vidět, jak je tlustý. Možná na sobě zase začal makat. ()

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Začínám nabývat dojmu, že na chudákovi Seagalovi se vystřídali po roce 2000 nejhorší režiséři světa. Albert Pyun a jeho Profesionál budiž toho důkazem. Tenhle film je hrozně špatnej, dokonce víc, než většina Stevenových fimů poslední doby. Nevím, jestli se Seagal nechává zastupovat stuntmanem ze své vůle, nebo je to dílo režiséra, každopádně mistr aikida a dalších několika stylů začíná víc střílet než se prát a to, přátelé, nevěstí vůbec nic dobrého. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu se nám ukazuje titulek s popiskem místa : Francie, Evropa. Mé vysvětlení je že ten kdo neví kde je Francie pravděpodobně neví ani kde a co je Evropa. Tohle bylo tak pro zábavu, bohužel film samotný již pak žádnou zábavu nenabízí. Jedná se o další velice nepodařený projekt dua Keusch/Seagal. Ze tří filmů, které spolu vytvořili (doufám že již další nepřibude a Keuschovi zakáží filmařinu) je těžké vybrat, který z nich je nejhorší. Steven se v tomhle filmu opět plazí po celkem solidní buchtě, na nějaký souboj s ním si musíme počkat až na úplný závěr a to ještě ten souboj stojí úplně zahovno. Řeknu jen jedno Segalovka bez mávání rukama a nějaký tím kopem do koulí není Segalovka. PS: Kdo chce o filmu vědět více a hlavně se zasmát ať si okamžitě přečte supr komentář od Lateefa. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)
  • Při závěrečné scéně, kdy se Seagal pere s tou pěkně nazlobenou kočičkou na ostří nože, si povšimněte, že jí řízne přes pravé prso (hrudník) a hned v další sekvenci je to samé, ale na levé straně! Takto je to ještě jednou zopakované o chvíli později v dalším záběru (vypadá to jako by stála naproti zrcadlu, potíž je v tom, že tam žádné není!). (Rodriguez)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)

Reklama

Reklama