Reklama

Reklama

Sarah Silverman: Jesus is Magic

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nechápem ľudí ako sa môžu zabávať na takom trápnom a plytkom humore, ktorý Sarah po celý čas predvádza. Stand-up comedy je celkom fajn, len nie ak je po celý čas postavená na vulgárnych a sexistických "vtipoch" o obľúbených témach ako je náboženstvo, rasizmus, či ľudská sexualita. Za celý ten čas som sa asi ani raz nezasmial, skôr mi bolo smutno z tých ľudí, čo sa išli od smiechu popukať z tých nechutných "vtipov" bez pointy. Naozaj, na zamyslenie... ()

xPepsa 

všechny recenze uživatele

"The best time to have a baby is to be black teenager." Par dobrych forku. Sarah si dela sradu z cehokoliv, od zidu pres male lidi az po rasismus. Je zde trochu citit snaha za kazdou cenu provokovat, ale cenim ze se do toho vubec pustila. Zvlast v USA. ()

seeker0 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Sarah dělá tak politicky nekorektní vtipy, že si obecenstvo kolikrát není jisté, jestli se může smát. Super. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy s odřenýma ušima. Silverman jako stand-up komička není špatná, ale něco tomu chybí. Zvolená role - naivní dívenka s andělskou tváří říká s neodolatelným úsměvem ty nejsprostší fráze - jí skvěle sedí, a padá z ní jeden vtip za druhým (když jsem ho tak jeden večer cumlala svému příteli, najednou jsem si uvědomila - vždyť už jsem jako moje matka). Ale chtělo by to větší drive, a po půl hodině už mi to přišlo utahané a jednostrunné. Bohužel ty vložené scénky, které jsou buď trapné (producent), prvoplánově provokující (domov důchodců), či jen přisprostlé (píseň pornohercům), výsledný dojem dost kazí. ()

Reklama

Reklama