Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

NOBLE200 

všechny recenze uživatele

Ehhmmm... Tak jak bych začal. O tomhle seriálu jsem vcelku dlouho neslyšel, nedávno mi ale vyskočil na YouTube jako doporučené video... Ono ten seriál by sám o sobě nebyl špatný. Nápad je vcelku dobrý, problém přichází při zpracování. Ano, je důležité dětem servírovat ze začátku jejich životů jednoduché věci, ale až tak? Každý domeček stojí na kopci velkém cca. minimálně jako Milešovka, rypák dlouhý asi jako stopáž pořadu visící na místě, kde bych ho nečekal, a citoslovce "méééé", "chrocht" a "bůůů" v každé větě minimálně dvakrát se mi docela příčí. Celkově jako pohádka dobré, kdyby mi ještě tekly nudle z nosu a mléko po bradě, tak je to dokonce vynikající... S odstupem času ale vnímám průměrně. Nenadchne a neurazí. A o tom to je. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně mám díky Pepě občas klid, na druhé ta strašná animace a ukvičené hlasy mi rovnají mozkovou kůru. Britská engliš is better... Nečekal jsem, že dceři budu nutit pohádky jako 101 dalmatinů nebo Medvídka Pú, abych ji odtrhl od prasečí rodinky, kde je otec za toho největšího dementa. Děkuji pěkně. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Předsudky stranou. Já u toho krmím svou dvouletou dravou zvěř a náramě se bavím. Ukazovat dětem, že machrovat se nevyplácí, že kamarádi jsou důležití, že historie se opakuje, že i druhý může mít pravdu... inu klasické schema pohádky v maximálně jednoduché formě s obrovskou porcí humoru pro dospělé diváky v tandemu malých ďáblů. Chrocht! "Tatínku, myslíš, že si toho maminka všimne? Ó, ano... :-(" ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Dobře, tohle není moc velký umění. Ale nová generace na ni vyrostla, a já (bohužel) nejsem vyjímkou. Pro děti naprosto skvělé, pro ostatní nad věk 5+ už tolik ne - doporučuji radši prasátko Slezina. Oceňuji skryté detaily, kupříkladu vztah mezi Tatínkem prasátkou a Dědečkem prasátkou (jenž je pro Tatínka prasátko tchán), či nehoráznou drzost malýho spratka, jenž je zde za protagonistu - Pepa. ------ prostě jsem dal tři hvězdičky, a žádný větší odůvodňování již nebude. ()

krasohled 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý serial určen pro malé děti, předškolního věku ..už od 2 let- kdy sice vůbec není vhodné aby dítě čumělo na bednu ale když letíte letadlem nebo delší jízdu v autě , musíte střídat aktivity po 20 minutách ..nebo musíte udržet dítě nemocné v posteli, tak přijde vhod.... dítě zabaví- nic mu tam " neproblyskuje " v obrazovce, farby jsou základní, akce ve správnem tempu.. z komentářů, co zde píši blbečci i snaživí tatínci -je jasně vidět že o dětské vývojové psychologii nemají páru.. V Peppě jsou všechny běžné situace ze života- třeba návšteva zubaře, nemoc a muset ležet v postýlce, nový spolužák- maminky ho za tu pomoc milují a trochu skrytý anglický humor. Moje už né miminko nebavilo ve 2 letech nic jiného - Krteček a Bob a Bobek vydrželi půl minuty- nic ji to neříkalo, Peppa byl náš první film a smála se, ve 2,5 letech jsme se "hadali" protože ji nechtěla vypnout... ve 3 letech ji ve školce pustili autíčka s "sofistikovaným akčním " příbehem -který ji naučil větu " Ty si hloupý.." a vykřikovla ji po ulici. 100% ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama