Obyčejné zázraky (TV film)

Ordinary Miracles

USA, 2005, 99 min

Michael Switzer

Jim Dooley

Pohádka ze slunné Kalifornie, kde všichni jsou dobří, všichni mají nějaké trápení, ale vzájemným působerním se všichni napraví a společně vykročí k jasným zítřkům (pochopitelně až na výjimku, která musí být přítomna, aby potvrdila pravidlo). Jinak, na rozdíl od mnoha podobných televizních "hamburgerů", celkem koukatelně příjemný průměr, který uběhne rychle i když bez sebemenšího nečekaného zvratu či překvapení.(23.9.2011)

Pohádka pro romantiky :-)(28.12.2011)

Průměrná romantická záležitost o prozření dvou tápajících žen, které si navzájem pomůžou a dovedou film do instatního happy endu. Pokud ale přistoupíte na hru krásných záběrů, romantické hudby a klišovitých scén usmíření, budete si moct i poplakat.(24.6.2007)

drama o náctileté dívce, která podstoupila několik pěstounských rodin, ale přesto ji stále nikdo nechce, ale i zázraky se přeci jen dějí v podobě dospělé ženy, která se jí nakonec ujme, ale nic není tak růžově, jak se zdá, jsou krize, naděje, lhaní, prostě film o životě dospívající dívky, další drsná realita v podobě natočeného filmu(17.9.2010)

• djcremo

Celkom to aj ušlo, len ten dej mi pripadal tak nejako umelo a určité pasáže mi skôr prišli ako z rozprávky ako reálne, ale už to tak nejako beriem, že je to tv film, tak som ani nemal nejaké veľké nároky.(11.11.2010)