foto

Lyndsy Fonseca

  • nar. 7.1.1987 (29 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lyndsy Marie Fonseca, poloviční Portugalka, se narodila Oaklandu v Kalifornii. Její matka se pak podruhé vdala a Lyndsy se narodila mladší sestra Hannah. Ta byla díky schopnostem otce, právníka, od dětství obsazována do drobných rolí v televizních seriálech. Když podobný talent projevila i Lyndsy, její matka ji ihned poslala do školy modelingu v San Franciscu.

Lyndsy účinkovala ve školních představeních a reklamách. Ve svých 13 letech se umístila na druhém místě v mezinárodní soutěži o malou tanečnici roku, kde si jí také všiml filmový manažer. Rodina se přestěhovala do Los Angeles a Lyndsy se po dobu tří let (2001 – 2004) objevovala v roli Collen Carlton v seriálu MLADÍ A NEKLIDNÍ. Současně se v roce 2003 byla obsazena do seriálu BOSTONSKÁ STŘEDNÍ a zahrála si epizodní roličku v sérii MALCOLM V NESNÁZÍCH.

V letech 2005 – 2007 se objevila opět v seriálu MLADÍ A NEKLIDNÍ, tentokrát však v roli dcery. Současně si zahrála v drama od HBO VELKÁ LÁSKA a následovala spousta malých rolí v známých seriálech – DR. HOUSE, JAK JSEM POZNAL VAŠÍ MATKU, HRDINOVÉ, ZOUFALÉ MANŽELKY. V roce 2010 je její kariéra zatím na vrcholu díky akčňáku KICK-ASS.

Kromě hraní Lyndsy poctivě navštěvuje hodiny tance a věnuje se tak svému velkému koníčku.

Martina "Hingis" Junková

Herecká filmografie

2016 Agent Carter (TV seriál)
A Little Song and Dance (S02E09)
RePlay (TV seriál)
2015 Down Dog (TV film)
Moments of Clarity
The Escort
2013 Kick-Ass 2
2011 Fort McCoy
Pět žen (TV film)
2010 Kick-Ass
Nikita (TV seriál)
The Ward
To byl zítra flám
2009 Fish Tank, The (TV film)
2008 Austin Golden Hour (TV film)
2007 Beautiful Ordinary, The
2006 Hrdinové (TV seriál)
Scarlett (TV film)
Temná mysl
Velká láska (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Obyčejné zázraky (TV film)
Tohle u nás neděláme (TV film)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace