Reklama

Reklama

Podzimní cesta

  • USA The Thing About My Folks (více)
Trailer

Obsahy(1)

Peter Falk v nezapomenutelné roli otce čtyř dospělých dětí, který s jejich pomocí hledá svou ženu. Ta ho opustila po 46 letech manželství. Sam (Falk) odjíždí na venkov se svým synem Benem (Paul Reiser) na prohlídku statku, který je na prodej. Jednodenní cesta se ovšem promění v báječný automobilový výlet, kdy otec a syn hledají při chytání ryb, popíjení a hraní kulečníku ve vlastní minulosti otázky na své odpovědi. Film spěje k závěrečnému finále, které zodpoví otázku, kde je Samova žena - a proč od něj odešla. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Elgin 

všechny recenze uživatele

Peter Falk je vyborny v role otca a pravdu povediac to tam i cele konci, kedze ostatny sa iba vezu a nicim vynimocnim nas nenadchynaju. Film ako taky nie je zly, ma tam pointu ked si nakoniec vsetko vyrozpravaju s manzelkou, ale nieco mi tam stale chyba. Takto to stoji a pada na hlavu rodiny, takze iba priemerne hodnotenie. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Krásny film o živote, vzťahoch nielen medzi otcom a synom, o férovosti v biliarde a o rybačke. Možno až príliš priamočiary, ale potešil ma tak ako už dlho žiaden film nie. Staručký Peter Falk je proste perfektný a Paul Reiser mu zdatne sekunduje. Obsahuje nezabudnuteľné a srdcervúce scény, ktoré sa mi vryli do pamäte. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Toto je přesně druh filmů, kterých je v této uspěchané době potřeba víc a víc. Když jsem je tak sledoval okamžitě se mi chtělo nasednout do auta a někam jet...kamkoliv. A dělat...cokoliv. Herci zbytečně nepřehrávali, každý z jejich rozhovorů byl perfektně přirozený. Až se divím, jak příjemné bylo sledovat tento obyčejný příběh dvou lidí na výletě. "For me...this is enough. Sittin' down." ()

alpeew 

všechny recenze uživatele

Když jednoho dne přijede za Benem (Paul Reiser) otec (Peter Falk) se sdělením, že jej po 46 letech manželství opustila žena, je právě tak čas na jeden výlet – nejen kouzelnou podzimní krajinou, ale především svou vlastní rodinnou minulostí, což je pro dospělého syna a jeho starého tátu cesta nelehká, ale v konečném výsledku i mile zábavná a objevná. Na návštěvu basebalového zápasu či na společné rybaření nikdy není pozdě, stejně jako na zjištění, že Peter Falk není jen skvělým inspektorem Columbo, ale i obdivuhodným dramatickým a komickým hercem, jak ve své životní roli v laskavém příběhu, společně s herci podobně zvučných jmen (Elizabeth Perkins, Olympia Dukakis) beze zbytku dokazuje. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný film, který neřeší jen vztahy mezi otcem a synem, ale nabídne i životní moudra, humor a emoce. Tento výlet je zábavný i dojemný a pochvalu zaslouží nejen Peter Falk za skvělé ztvárnění nevrhlého otce a manžela, ale především Paul Reiser, který napsal scénář a ještě si zahrál jednu z hlavních rolí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama