Reklama

Reklama

Shutter

  • USA Shutter: They Are Around Us (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Mladý fotograf se svou přítelkyní patrají po příčině tajemných stínů na fotografiích nafocených po tragické události. Zanedlouho zjistí, že není úniku. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Psal se rok 2013, byl první Máj, první Máj byl lásky čas avšak já místo hudlana pod rozkvetlou třešní, rozhodl jsem se raději shlédnout ŠUTR (Shutter) a vůbec toho nelituji. Zpočátku jsem se malinko obával hororu Thajské produkce a teď lituji toho, že jsem se na tento duchařský snímek nepodíval už dříve. Výborná hororová atmosféra od prvních minut až do konce filmu. I samotné fotky s duchařským výskytem mi naháněli strach a to nemluvím o neskutečně kvalitních lekacích scénách, u kterých sem se pokaždé lekl až jsem dokonce zařval Ty p(cenzura)o! a hned jsem se schovával pod peřinu, kde je přeci bezpečná zóna. Výborné a gradující atmosféře také hodně pomáhala kvalitní hudba. Zkrátka: Asiati umějí vyděsit! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

To je přesně ono, žádné zbytečné rozptylování kecma ze začátku a rovnou na věc. Od začátku dokonce má Shutter vynikající děj, který se vidí málo u kterých hororů. Přesně tento snímek je duchařina se vším všudy. Do toho pár povedených lekaček a hned je to o nečem jiném. Po dlouhé době mohu říct "pořádný horor".. 8/10 = 85% ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

S miernou nadsázkou možno Shutter označiť za thajský príspevok do "Ringu-family" :-) . Máme tu zase zlovestného ducha (ďalšia štylizácia smerom ku Sadako), ktorý trápi živých za bezprávie na ňom spáchané v minulosti. Ľakačky miestami fungujú, miestami nie. Potešujúcim faktom je ale to, že film de facto obsahuje dve pointy, pričom tá druhá, je oveľa zaujímavejšia a svojím spôsobom prekvapujúcejšia ako tá hlavná pointa (identifikácia onoho zločinu v minulosti). 3,5*. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Banjong Pisanthanakun, Sopon Sukdapisit, Parkpoom Wongpoom .. Nemám zrovna dvakrát rád (špatné) horory jako žánr. Navíc ty duchařské mě v poslední době stále více iritují! Samozřejmě na pár čestných výjimek. Jednoduše mne nebaví je sledovat. Scénáře bývají často slaboučké a kromě výjimečně dobré kamery a působivého hudebního doprovodu se často jedná jen o budování jakési atmosféry, ale nakonec kde nic tu nic. Do téhle šablony spadá i Shutter. Pár prvků je povedených, ale jako celek je to nuda, navíc už hluboce neinvenční a neoriginální. 30%. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám rád horrory, ale musia aspoň trošku fungovať. Toto nie je ani napínavé, ani strašideľné, ani originálne - naopak absolútne predvídateľné a veľmi veľmi nudné. A tie "šokujúce" pointy, nie sú šokujúce vôbec - obidve som ich už videl niekoľkokrát a záver (a teda druhá šokujúca pointa) je pomerne dosť smiešny. Má to aj pár pozitív; hudba je celkom mrazivá a občas zachraňuje aj scény, ktoré zachrániť nejde. A ešte... vlastne už nič. Je to nudná sračka. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když si Tuna a Jane prohlížejí fotografie připevněné na zdi, můžete si všimnout zvětšené fotografie ducha stojícího u regálů s knihami a stoly v popředí. Jedná se o fotografii pořízenou v Knihovně Willard ve státě Indiana v USA. (TomikZlesa)
  • V noci při cestě autem, po scéně na WC, mají hlavní hrdinové svítící obě světla. Ačkoliv o ně přišli při nehodě v úvodu filmu. (Michalechal)

Reklama

Reklama