Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ze vsech tech automobilovych filmu posledni doby (Rychle, 60kund, ...) mi tento prijde asi nejpovedenejsi s takovym retro nadechem pozehanych 70 let. Necekejte sice nic prevratneho nebo dokonce scenar a Johnny je taky jenom stinem svych regulernich kousku z Jackass, kazdopadne jsem se u dost veci pobavil jak uz delsi dobu u zadneho kinoveho Acka. Honicky, hlasky, polonaha Simpsonova, slizoun Burt - co vic si prat? ;]] "Porid si email!" ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Generál Lee! Už je kvůli tomuto výbornému autu si stojí tento film pustit. The Dukes of Hazzard je výbornou komediální jednohubkou, v níž kromě vtipu, Jessicy Simpson a dua Johny Knoxville - Sean William Scott dominuje již výše zmíněný Dodge Charger R/T ročník 1968. To auto je sen! „Boom-shakalaka!“ ()

Reklama

Mičl 

všechny recenze uživatele

Super rychlá jízda našlápnutou károu se kterou nemusíte dvakrát řešit doplňování paliva. Duo vidláků Knoxville + Scott mi tam sedí. Reynoldse vůbec nemusím a jak by řekl strejda Jesse je to už tak velkej ....., že už ani po viagře bejt větší nemůže. A bjehnička Daisy? Tak takovou sestřenici bych (ne)chtěl mít. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rallye jak se patří. Bylo vidět, že všechnu tu akci s auty si naši bratránci skvěle užívali. Možná neseděli přímo za volantem, když šlo do tuhého, ale natočené to bylo bravůrně. Smíchu k popukání tu moc není, ale je to taková venkovská jízda buranů s několika buchtami a jedním pásovcem. 58% ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a Johnny Knoxville. Dvě jména mých nejoblíbenějších herců z Prciček a z Jackass bok po boku. Už to mi znělo zajímavě. Rozhodně jsem od začátku nečekal nějaký složitý příběh, spíš solidní akční kaskadérskou komedii prošpikovanou hláškami. Přesně to jsem taky dostal. Takže bych to závěrem shrnul v bodech: dobrá hudba, moc pěkný holky :-), dva oblíbení herci a závody ve stylu Flatout či NFS Hot Pursuit chcete-li. Na odreagování ideální film. 3,5 / 5 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • První filmová role Jessicy Simpson. (Stocki)

Reklama

Reklama