Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anna Heymes (Arly Jover), manželka vysoce postaveného pařížského úředníka, již déle než měsíc trpí hrůznými halucinacemi a částečnou ztrátou paměti. Začíná podezřívat svého manžela, že vlastně není tím solidním a čestným mužem, jakým se zdál být... V turecké čtvrti Paříže jsou nalezeny tři brutálně zavražděné, zohavené ženy, které si jsou nápadně podobné. Případ dostává na starost Paul Nerteaux (Jocelyn Quivrin), houževnatý policejní kapitán, který požádá o pomoc bývalého kolegu Jeana-Louise Schiffera (Jean Reno). Schiffer se vyzná v podsvětí a používá tvrdé vyšetřovací metody. Anna mezitím nalezne útočiště u přátelské psychiatričky (Laura Morante)a začne odhalovat svou záhadnou minulost. Spojitost mezi ní a vraždami je stále více zřejmá... Temný, napínavý krimi-thriller byl natočen podle stejnojmenné knihy Jeana-Christopha Grangého (Purpurové řeky). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (146)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho akci plnou tajemna a napětí. Už proto, že tam hraje Jean Reno. Začátek se rozjel celkem slušně a zdálo se, že cajti maj zaděláno na dalšího masového vraha. Cca po půl hodině jsem se začal krapet nudit protože se tam nic zajímavého nedělo pak jsem zjistil, že to není žádný masovej vrah, ale turecká mafie. Rozloučil jsem se s tím že by to mohlo být film typu Purpurové řeky. Dále jsem sledoval a pomalu jsem se začal nudit a nudit. Až pak po hodině filmu se začali dít zvláštní věci a já zjistil, že podsvětí Francie vládne zmutovanej turek. To už bylo i na mě dost, ale nakonec jsem se rozhodl film dokoukat. Po dokoukání jsem byl zklamaný, ale nakonec rád že už je konec. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by boli všetky filmy aspoň na takejto najnižšej úrovni spracovania bol by som spokojný. Nebolo to zlé, naopak nápad celkom slušný, škoda toho spracovania. Tvorcovia si asi mysleli, že toľkými zvratmi v deji, nelogickými hádankami a zmenami lokalít zvýšia atraktivitu, je to omyl. Zbytočne prekrútené. Ale inak celkom pozerateľný kvázi thriller. 65%. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Debilita maximálních rozměrů, která je slepencem několika žánrů, absurdních dějových zvratů, nefunkčních postav (především Reno má ránu jak po zásahu Dana Nekonečného) a zmateného střihu. Výsledek je tak zoufale nekonzistentní, že se na to nedá koukat ani při vypnutých mozkových závitech, protože svižnějších pasáží je tam tak málo (a jsou tak nepřehledné), až zůstává rozum stát nad tím, že Nohan kdysi natočil povedený Polibek draka... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Slátanina. Upocený přestylizovanýý blábol. Strašně cool kamera zabírá hromadu nesourodých scén v každou chvíly jiném žánru. Většina filmu je nudná, akční scény nepřehledné a o absentujícím scénáři ani nemluvě. Po shlédnutí Říse vlků jsem pochopil proč se tak často v komentářích k tomuto filmu objevuje že režiser Nahon musel být většinu filmu na tripu. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to, jako když pejsek a kočička vařili dort. Kdyby se to jmenovalo Purpurové řeky 3 nic by se nestalo. Styl Purpurových řek se mi nelíbí, ale komu jo směle do toho. Jedině mě pobavilo to tajné znamení šedých vlků, takovéhle krávovinky jsem dělal někdy ve třetí třídě základní školy. A navíc je to zbytečně dlouhý. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se několikrát objeví obraz Francise Bacona "Studie Vélazquezova portrétu papeže Innocenta X" z roku 1953. (Tomihiro)
  • Herec Jean Reno si za roli ve filmu připsal na konto 1,4 mil. eur. (imro)
  • Snímek stál na evropské poměry průměrných 24 milionů eur a například v Německu vydělal za týden promítání 59 102 eur. (imro)

Reklama

Reklama