Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skromný prodejce se dozví, že mu zbývá už jenom pár měsíců života. Nechá si proto vyplatit životní úspory a vyrazí k moři, aby si naposledy trochu užil. (Netflix)

Recenze (3)

eye candy 

všechny recenze uživatele

Příjemná, nevtíravá, místy nahořklá anglická komedie o tom jak je život krátký a posratý, se sympaťákem Obi-Wanem Guinnesssem v hlavní roli. Hraje chlápíka, který se od lékaře dovídá, že ho už brzy čeká dlouhá dovolená v nebíčku. Trpí totiž ojedinělou neurologickou poruchou zvanou Lampingtonova choroba (jestli jsem to správně pochopil, jde o nemoc projevující se úspechem u opačného pohlaví, štěstím ve hře a výnosy v podnikání). Pan Bird se tedy vydává užít si své poslední dny do jednoho nóbl letoviska v Anglii. Tam si záhy uvědomí, že zatímco dřív si o něj štěstěna ani kolo neopřela, teď když má zemřít se mu začíná dařit. Prostě pech. Škoda toho druhýho twistu na konci ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Henry Cass je naprosto neznamy reziser a pozeram, ze je to aj dobre. REziserska rutina, ani jedna pamataniahodna scena ..... takychto filmov sa tocili a tocia tony  : 45 % ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zápletka a pointa musely být vousaté už v roce 1950, ale film je i tak vcelku příjemná, ač melancholicky posmutnělá podívaná. Skoro takový předchůdce po všech stránkách lepšího Byl jsem při tom. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama