Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SpongeBob je nejoblíbenější mořská houba na světě a to nejen proto, že dělá ty vůbec nejlepší krabí hambáče. Chválil by ho zejména jeho šnečí mazlík Gary, kdyby ho ovšem právě kdosi neušnekl. A protože SpongeBob je doopravdy velký správňák, všeho nechá a vyrazí za Garyho záchranou. (CinemArt)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (66)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Po smrti duchovního otce SpongeBoba Stephen Hillenburga v roce 2018 byla otázka, jestli si film zachová to kouzlo původního seriálu, které už bylo částečně pryč v druhém celovečerním filmu z roku 2015. Navíc nový SpongeBob v režii Tima Hilla (Děda, postrach rodiny (2020)) má úplně novou animaci proti původnímu seriálu. A jaký je nový film s populární mořskou houbou? Je ok, bohužel tolik milované postavy pan Krabs a Sépiák hrají trochu druhé housle, protože film je o hledání Garyho. To je další mínus, že se děj odehrává v podstatě buď na cestě do nebo přímo v Atlantic City a Zátiší Bikin si divák moc neužije. Keanu Reeves je díky popularitě Johna Wicka všude a scéna s Danny Trejem mi přišla v rámci příběhu úplně zbytečná. Studio Paramount, vlastnící Nickelodeon udělal deal s Netflixem a vlastně jim film prodal na jejich platformu, protože kina byla v tu dobu celosvětově zatížená Covidem. 3* ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Spongeboba som nikdy, ale že nikdy nevidel a sem ma dotiahol hlavne Keanu. Zápletka je extrémne infantilná a s ňou v podstate aj celý film. Sem tam sa však vyskytnú cool scény ako western so Snoopom a Trejom. Tam som sa fakt zasmial. Podarilo sa aj Las Vegas a Lavin La Vida Loca a prekvapila prítomnosť odkazov na Exorcistu :D wtf??? Aj tak je to ale infantilná jazda so slabučkou, otrepanou myšlienkou, ktorá ani nestojí za zhliadnutie. Keby išlo o kraťas čisto westernovej časti so zápletkou questu, bola by to celkom pecka. Asi si radšej niekedy pozriem pôvodný animák... ()

Reklama

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Za mě velmi (a dlouho) očekáváný snímek v nadějích, že si u mě filmový Spongebob trochu napraví reputaci po Houbě na suchu. Při scéně v Saloonu a rapujícím Snoop Doggovi mezi zombie pirátama jsem na chvíli ztratila veškeré naděje, ale naštěstí se to v dobré obrátilo a způsobilo, že byl tenhle malej “nesmysl” zapomenut. A tak říkám: za mě dobrý! Vtipné, příběh slušný, krásný vizuál, spousta lásky a Spongebobovi roztomilosti bez zbytečné ujetosti. Tak to má být a třešinka na dortu Mudra potěšil pokaždé, co se objevil na scéně. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Spongebob mě i po těch všech letech dokázal znovu pobavit a jen mě utvrdil ve faktu, že je mojí animovanou srdcovkou. Navíc potěšilo velké množství odkazů, hezká animace a v neposlední řadě parádní výběr muziky. Každopádně by mě fakt zajímalo na čem ti tvůrci jedou, protože toto normální člověk nevymyslí :D. Lepší 3* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Porad je to vtipna, svizna jizda, jako v pripade prvnich dvou dilu, ale bohuzel lehce sestupna tendence pokracuje. Hlavni problem je vicemene stejnej jako v pripade druhyho dilu, obcas zbytecna vata okolo, vyhazet dvacet minut a mame tu zas komedialni pecku. Vse ostatni je vlastne taky pri starym, dementni pribeh, mizerna-stylova animace a samozrejme halda totalne dementnich foru dohnanejch do krajnosti. S hercu se tentokrat predstavi Keanu Reeves a Danny Trejo a nejvtipnejsi na tom je, ze Keanu podava lepsi hereckej vykon, nez ve svejch normalnich filmech=furt mizernej, ale i tak pokrok. Takze celkove za me spokojenost, oddechovka paradni, ale jednicka zustava stale neprekonana. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (28)

  • V trailerech je Garyho sliz zelený, ve filmu je ale sliz modrý. (petr.koca)
  • Originalní scénař filmu byl o invazi vesmírných koček z planety Purra. (petr.koca)
  • Film byl oznámen 30. dubna 2015 při tweetu od společnosti ViacomCBS. (petr.koca)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Reklama

Reklama