Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Merkin 

všechny recenze uživatele

Ahoj Miku! Ahoj Jacku! Kde máš loď? Tam. U dna. Kde se tam vzala? Stáhnul ji krokodýl. Stáhnul ji? A jak byl velkej? Takhle! --------------Tendence třetích dílů, ať navazujích okamžitě či po dvaceti a více letech, bývají spíše směrem dolů. Krokodýl mě ale nezklamal. Drží si stále svou laťku humoru a jistého kouzla osobnosti, které má už jen Indiana Jones a James Bond. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Není to návrat ani loučení ve velkém stylu, nic extra, ale jako nenáročné pohodové setkání po letech se starými přáteli docela funguje. Nenabídne nic moc nového, žádné velké překvapení, žádnou extra akci ani zábavu, jen připomene dávné fórky a historky, kterým jsme se kdysi smáli. Některé fungují a pobaví i tentokrát, Linda je pořád hezká ženská, Hogan pořád sympaťák, a to ostatní člověk filmu jako starý kámarád odpustí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale co, tak dám filmu také trochu více bodů, než by si jiný snímek zasloužil. Jenže dvojka Hogan-Kozlowski funguje i v tomhle třetím, místy trochu křečovitém snímku. Tady mi stačí, že jsou zde pořád moje celkem oblíbené postavy, a díky tomu jsem se docela dobře bavil. Některé scény jsou zábavné, to se jim upřít nedá. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Nuž čo, Krokodýl Dundee do toho nášho 21. storočia nepatrí a rozhodne ani do amerického veľkomesta, aj keby to malo byť mesto anjelov. Je to relikt zašlých časov a austrálsky národný symbol, ako napríklad vtákopysk, koala, kengura a Ayers Rock. Čo si určite nezaslúžil, je dehonestácia v tomto filme. Isteže, konfrontácia dvoch rozdielnych svetov je vďačná téma filmárov, taký malý Indián v meste, návštevníci z francúzskeho stredoveku, zbláznení bohovia z Juhoafrickej republiky mali niečo do seba. Musia to byť však funkčné vtipy a nie typu ako chodí Nemec. Nuž čo, Hogan, Hogan, vy ste ma nepotešil, ani ja Vás nepoteším, je to za jednú hviezdičku, z nostalgie a súcitu, čo ti tí parchanti spravili. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ano... furt je to sranda (akce skunk nebo "Mal Gibson" prostě pobaví), ale už je to jednou převařená polívka umocněná tím že sama sebe vykrádá... Pokud to někdo bere jako poctu a recyklace "the best of Dundee" tak budiž, ale jinak je to provařená hromada gagů doplněná o nějaké ty povedené novinky. Nic víc. Jen by mě zajímalo jak by se na film díval někdo kdo první dva filmy nezná... nevím totiž jestli za ten průměr u mě nemůže víc nostalgie a znalost právě těch dílů předchozích. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)

Reklama

Reklama