Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hogan čakal pridlho, ale ak si odmyslím fakt, že je Dundee v 21. storočí viac stratený než na 5.Avenue, mi prišlo toto pokračovanie o krokodíli zub vydarenejšie než predchodca. Úvod s veľkým aligátorom je výborný predkrm, ktorému nechýba vtip ani napätie. Potom sa nám pripomenie stále krásna Suzzi, potatený Dundee Junior a miestna kultúra technicky vyspelých domorodcov. Ako náhle hlavné postavy opúšťajú rodnú Austráliu sa k slovu hlásia pašeráci, Hollywood, hromada vaty a Mike Tyson (?!) Zápletka už v minulom diely bola pre tohto dobrodruha kotvou a inak tomu nie je ani v LA. Filmu neprospieva ležérne tempo, aké síce v nahrávacom štúdiu pridá na pohybe, ale dianím až príliš kopíruje Policajta v Beverly Hills 3. Postupom času je tak zrejmé, že Paul Hogan bol skôr biznismen ako komik a jeho Dundee, na ktorom spravil kariéru, prešiel cieľom už na nástupišti. A tam to mal pre dobro všetkých aj zapichnúť. ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se vymyslet, co ještě by se z postavy Dundeeho dalo vytlouct. Hogan si tím lámal hlavu jistě ještě mnohem víc, ale šel na to špatně. Indianu Jonese můžeme eventuálně pouštět do dalších a dalších dobrodružství, jenže Dundee vlastně není dobrodruh, jen taková svérázná postavička z okraje civilizace. Dělat z něj akčního hrdinu je omyl. --- Můj návrh by byl právě opačný. Vytáhl bych plejádu legračních týpků z Walkabout Creeku víc do popředí a nechal bych je řešit nějakou lokální aféru. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Michael J. Krokodíl Dundee, buranský dobrodruh z Austrálie, ktorý sa zhodou okolností ocitol v New Yorku, sa mi nikdy nepozdával. Ani v druhom pokračovaní (Krokodíl Dundee 2), keď sa so svojou americkou družkou Sue vrátil späť do svojho rodiska, si u mňa svoju reputáciu nevylepšil a ešte viacej si ju naštrbil v tretej časti s názvom "Krokodýl Dundee v Los Angeles". Furt mi na tom niečo vadí. A nie je to len preto, že herec Paul Hogan je hodne nesympatický kolohnát, no aj celková atmosféra, či ak chcete aura, či feeling, tejto dobrodružnej, akčnej komédie mi je proti srsti. Ani neviem poriadne napísať prečo, ale skrátka je to tak. Nepáči sa mi to. Dundee mi jednoducho nezapasoval. * ()

Ludivitto 

všechny recenze uživatele

Cool cameo Mike Tysona(?), správná dávka "blbosti" (zápletka s obrazy apod.) a dokonce fajn hlášky...nemůžu si pomoct, ale je to za ***1/2. Nejspíše to je tím, že si vůbec nevzpomínám na Krokodýla Dundee v New Yorku a tajne doufám, že to tvůrci s tou zmiňovanou "blbostí" mysleli opravdu tak jak to vidím já:) ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tohle je pro mě neskutečně velký zklamání... Věděl sem moc dobře, že to bude bejkárna, ale že až takováhle. Jediný, co to má společnýho s Majkem Dandým, tak je Majk a jeho choť. Všecko ostatní se z tohodle dílu bohužel vytratilo. Zajímaloby mě, co k tomu Hogana vedlo, aby hrál v něčem podobným. Že by chechtáky? Co jinýho...Napětí, šarm a především výborná muzika jsou nadobro pryč. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama