Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Ubohá teen-komedie, která ani moc teen komedií není, ale obsahuje všechny možné atributy, jaké by měli teen komedie mít a to plno nechutností a záchodového humoru. Ali Landry je sice krásná, ale nezachrání to. Většinou jsem se celej film ani nezasmál, možná pousmál, film má hodně trapností, při kterých jsem se cítil trapně i já. Navíc okořenění sci-fi teen komedií je sice originální, ale spíše je to na škodu. ()

koljan odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to je, ale řidiči dálkových autobusů mají zřejmě v pracovní smlouvě dodatek o projekci těch úplně nejdementnějších a na trhu neudatelných DVD (filmů). Při jedné dvacetihodinové anabázi se mezi dva Kameňáky zaklínil i tento opus magnum: bylo to, jako bych z jemně vroubkované podrážky vyškrabával párátkem takové to čerstvé, jílovité psí hovno, které ne a ne úplně zmizet. Přesně 98 minut to trvalo... ()

Reklama

dextrush 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som dosť náročným divákom, dávam tomu filmu 3 hviezdy. Prečo? Slovami to ťažko opísať. Nápad rozhodne nebol originálny. Bola tam ale veľmi pekná herečka. Ani to nie je dôvod, prečo mu dávam 3*. Celý film sa ale niesol v príjemnom duchu, miestami bol aj vtipný a veľakrát vyvolal roztiahnutie kútikov mojich úst. 3* za príjemnú, poobedňajšiu, atmosféru. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S očima na křivkách Ali Landry a mozkem v režimu stand-by docela snesitelné. Občas prosákl humor u dvojsmyslných dialogů, ale jako by se dílo z produkce National Lampoon nemohlo rozhodnout mezi přisprostlou komedií pro teenagery a komedií rodinnou s mravním ponaučením. S neandrtálskou verzí Kate by člověk vydržel maximálně 48 hodin, pak by ho z těch desetiminutovek ticha začal bolet jazyk.. ()

SpeedyL 

všechny recenze uživatele

Filmeček pro chvíle, kdy potřebujete poslat mozek na dovolenou =). Docela pohodová teenagerovská komedie s originálním příběhem. V mezích tohoto žánru snad i lehce nadprůměrný film, ale v rámci celkového hodnocení asi souhlasím s jeho 55%. Rozhodně ale tento film nebude patřit mezi ty, na které se v blízké době budu dívat znovu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama