Reklama

Reklama

Suwingu gâruzu

  • Japonsko スウィングガールズ (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina študentiek navštevuje letné doučovanie a očividne to žiadnu z nich nebaví. Na škole pôsobí dychovka, ktorá sprevádza na zápasoch miestny baseballový tím. Celá kapela však po konzumácii obeda skončí s otravou v nemocnici. Zostane jediný zdravý člen, hráč na činely, ktorému sa obed neušiel a musí zostaviť čo najrýchlejšie novú kapelu. To je šanca pre študentky, ktoré sa tak môžu vyhnúť úmornej nude spojenej so štúdiom matematiky. (Hogun)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Shit 

všechny recenze uživatele

Swing girls je taková pohodovka, při který se dá výborně pobavit, ale rozhodně mi to nepřišlo něčim vyčnívající z podobných komedií. Příběh je v podstatě naprosto tuctovej a od začátku je jasný jak se bude odvíjet a taky mi to nepřišlo nějak výjimečně vtipný, ale zase na druhou stranu jsem se ani na chvilku nenudil a úplně bezproblémů mě to dokázalo bavit po celou dobu, takže nakonec příjemně strávených 100 minut , ale myslim, že víc jak 4* si to nezaslouží ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Pro mě skvělá hudební komedie u které jsem se ani trochu nenudil... Víte, ono to vlastně nemá nějaký originální děj... Tak proč je to ale skvělé? Nu, protože oni v té Asii umí i sebeprimitivnější děj ztvárnit ve filmu tak, že vám připadá že sledujete velice originální snímek... Takový pocit jsem měl u většiny Asiiských filmů jakéhokoliv žánru.... Swing Girls nejsou vyjímkou... Snímek je podaný s takovou lehkostí, nenuceností až mi připadalo, že jsem reálný divák a to co vidím na obrazovce se skutečně nyní děje a já to prožívám s herci... U valné většiny Asiijských filmů mám tento pocit a proto je mám tak rád... To je ta síla, která odlišuje Asijskou kinematografii od zbytku světa... Swing Girls jsou toho ve svém "žánru" příkladem... Nehraje si to na nějaký přehnaně dramatický film s "nečekaným" koncem... Ne, Swing Girls poklidně plynou příběhem, sem tam pobaví, ale i jinak se divák nenudí a na konci vás nechají tápat: Vyhráli tedy? Nevyhráli? Já si ale říkám: A vlastně není to naprosto jedno? ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Co donutí partu japonských puberťaček k prodeji svých značkových hadrů? Asi se budete divit, ale důvodem k této oběti je jazz. Nakoupíme trumpety a saxofony a jdeme swingovat! Rozpustilá a hodně fajn japonská komedie, ve které, ačkoliv v ní kraluje skupina děvčat ve školních uniformách, absentuje jakékoliv sexuální napětí a přímo z ní čiší pohoda. A ke konci to holkám swinguje jedna radost :-) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Swing miluju a ještě, kdyby k tomu byl tanec, tak jsem naprosto spokojená. Japonské filmy moc neznám, ale byla jsem mile překvapená. Vtipné, svěží, pohodové a děvčatům jsem od začátku fandila i když bylo předvídatelné, jak to skončí. A souhlasím s tím, že ta scéna s kancem byla super. Závěr mě nadchnul a tak dávám jasnou ****: ()

prome 

všechny recenze uživatele

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti kteří swingují a ti, kteří ne. Teoreticky bych mohl napsat úplně stejný komentář jako u Waterboys, ale, i když je tenhle film téměř totožný(jen jiný prostředí), je vlastně úplně jiný. Škoda jen te první půlky, která je trochu slabší (o proti Waterboys více). Naštěstí je tady druhá půle a odzbrojující závěr. Shinobu Yaguchi má prostě vyborné optimistické komedie, které mnohonásobně zlepší náladu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Všetky skladby vo filme boli zahrané samotnými herečkami a hercom. Mnohé herečky nikdy predtým nehrali na žiaden hudobný nástroj. Niekoľko mesiacov pred samotným natáčaním preto podstúpili intenzívnu hudobnú prípravu na Yamaha Music School. (pivo)
  • Na propagáciu filmu sa herec a herečky zúčastnili niekoľkých živých koncertov v Japonsku a USA. (pivo)
  • Juri Ueno, představitelka Tomoko Suzuki, která se díky filmu naučila hrát na tenor saxofon, zúročila své umění i na dvou albech, které vydala jako hudebnice a zpěvačka. (Terva)

Reklama

Reklama