Reklama

Reklama

Ray Keene (John Cusack), otec na výletu s dospívajícím synem, se snaží předat nájemného zabijáka Franka Cordella (Morgan Freeman) spravedlnosti. Bohužel však musí spojit síly, aby unikli vrahům, kteří je honí v divočině. Podaří se jim uniknout nebo jejich mrtvá těla bude okusovat divoká zvěř? Režisér Bruce Beresford a herec Morgan Freeman spolupracují již podruhé, po oscarovém Řidiči slečny Daisy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Vitex26 

všechny recenze uživatele

"I slepá svině občas najde žalud." Tentokráte se však tak nestalo. Filmu absolutně chybí jakákoliv atmosféra a napětí, což je vzhledem k prostředí, ve kterém se odehrává, překvapující. Jedná se tak o zcela sterilní podívanou se scénářem, který je průstřelný stejně jako Freemanovi přátelé. Některé scény přesto pobaví. Ať již je to pád vrtulníku, ze kterého si celá jeho osádka odpochoduje jakoby nic, či mrcha z FBI Gwen, která místním policistům spílá kvůli tomu, že jí donesli otřesné kafe a později si pak dává latté bez kofeinu :-). ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Kontrakt, který uzavřel Morgan Freeman se svými kumpány se mu drobátko zvrtnul, když potkal správňáckého taťku John Cusack, který pro spravedlnost nejde daleko. A tak začíná naháňka kumpánů za svým šéfem. Takový tuctový námět by měl určitě daleko lepší spád, kdyby to nebylo tak televizní, ale protože tam jsou dvě známé tváře, nemůže být o televizním filmu ani řeč. A tak se divák může alespoň kochat krásnou přírodou, to je totiž jediné, co pořádně stojí za řeč. Něco podobného bych měl taky v lese s kamarády natočit, akorát asi neseženeme helikotéru a samopal :-( Hezké prostředí lesů a netypický Morgan Freeman. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Dejová línia je dobrá,tak ako herecké obsadenie len ta režisérska stolička mi vadí!Bruce Beresford zničil čo sa dalo!Dokonca aj rozpočet 25milionóv dolárov,čo nieje málo sa mu niekde stratil!V jeho podaní ide o neskutočne naivný a trápny film,kde aj herci ako Morgan Freeman a John Cusack vyzerajú ako"blbci"!Byť na ich mieste tak pána režiséra zažalujem za ujmu na zdraví!Scénar je úplne hrozný!Snímok sa hrá na blockbuster a pritom to nieje ani slabý priemer."Akčné"scény sú smiešne,herecké výkony zučastnených snaživé(nič viac)Tento snímok v podaní Bruce Beresforda sa nedá zachrániť,takže radšej utekajte..!2*za pánov hercov,ktorý to museli prežívať! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nech zdvihne ruku ten, komu niečo hovorí meno Bruce Beresford. Moc vás asi nebude. Tento austrálsky rodák síce v roku 1989 natočil oscarovú nudu Vodič slečny Daisy, ale od tej doby o ňom príliš počuť nebolo. Jeho filmy si síce držia väčšinou nadpriemernú latku, ale publikum ju až na výnimky ignoruje. Tento film sa však vydaril a vznikla parádna Dráma a Thriller. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak podobné tipy filmů mám rád. Jenom si myslím, že postavu zabijáka Freemanovi ve městě ještě věříme, ale v divoké přírodě to vypadá trochu jinak, přece jenom má už svůj věk a těžko by držel krok s tělocvikářem a pubertákem. Ve snímku mi chybí napětí a nečekaný zvraty, nechci tím říct, že je to úplná nuda, ale….Připadá mi, že podobných filmů jsem už viděl mraky a tenhle nepřináší nic nového. Vlastně jo, ten závěr se mi celkem líbil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Major Frank Carden (Morgan Freeman) vyleze promáčený z řeky, je celý mokrý. Hned v dalším záběru je ale jeho sako zcela suché. (Pepinec)

Reklama

Reklama