Reklama

Reklama

Pod horou

(seriál)
Rodinný / Thriller / Sci-Fi
Nový Zéland, 1982, 3 h 13 min (Minutáž: 24–25 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Malé poklidné městečko uprostřed ničeho není zase až tak poklidné.......Pod horou /jak již napovídá název sám/ se skrývá tajemné cosi. Cosi jako světélkující sliz se plazí temnými útrobami a napadá vše,co mu přijde pod ruku. Není to však obyčejná hmota. Tato věc přišla z hvězd a nezaměňujme to s filmem Sliz od Chucka Russella, prosím. Co se děje pod horou vlastně nikdo neví,ale dvěma dětem Theovi a Rachel se chování lidí ve městě zdá čím dál podivnější......Pustí se do pátrání na vlastní pěst a poslézé získávájí podporu místního podivína.

Seriál plný fantaskna,tajemství a nevysvětlitelných úkazů je spíše pro mladší diváky. Kdo jej ale vídával na obrazovkách čt v 90.letech jako já, nedá na něj dopustit ani dnes. (Korbitch)

(více)

Diskuze

tron

tron (hodnocení, recenze)

Škoda, že to neviem nikde na nete nájsť, keďže repríza v TV je zrejme bez šance.

Zet

Zet (hodnocení, recenze)

Rikky007

Vubec nevim ze by se to u nas vysilalo (ackoli je to mozne), ja jsem to tehdy (po revoluci) sledoval na slovenske STV.

sladkemlicko

sladkemlicko (hodnocení, recenze)

Jako dlouho jsem nevěděl jak se tento seriál z mého mládí jmenuje..už vím. Ale poslouchejte,neví někdo kde by se dal sledovat online nebo i stáhnout..?? Já ho nemohu bohužel nikde najít...:(( Pokud někdo ví,tady je můj email.. sladkemlickoseznam.cz

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

To byl nějaký omyl, asi se ten film dříve plánoval, ale odložil. Chris Bailey ho tentokrát jen produkuje. režíruje tvůrce "Černých ovcí"

fe3dfe

fe3dfe (hodnocení, recenze)

Jako všichni ostatní si pomatuji pouze útržky. Jako malého mě to fascinovalo sci-fi jako řemen. Mimochodem z toho co si pomatuji. Pod horou žije prošedivělý pán z plnovousem který je vlasně mimozemšťan ten je hodnej. A pak sou tam takový šedý lidi a to sou zlý mimozemšťani. Občas mají podobu nějakých oslizlejch potvor. Ještě si pomatuju konec: (sice ne moc dobře) Starej pán učí děti jak mimozemšťany porazit. Oba dostanou takový kámen na který se mají soustředit. (myslím že kluk má modrý a holka červě světélkující ) Holce to jde dobře ale kluk s tím má potíže. Pak musí každej na jeden kopec. Kluk to nestíhá tak stařík použije svou moc a přenese sebe i kluka skrz horu až na vrchol. Obloukem se musí spojit energie obou kamenu a což je problém protože kluk se málo soustřeďuje. Nakonec se to povede ale stařík musí pořádně pomoc. Mimozemšťané sou poraženi a stařík ztratí při souboji dost energie. Ale stejně se pokusí vrátit domů na svojí planetu takže se od teleporutuje napříč vesmírem. (není řečeno jestli se mu to podaří) Jo a viděl sem teď na na netu první díl a je to docela hustý i na dněšní pomněry.

na příspěvěk reagoval Cheriladynka

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Miriam,Maftík: Jsou to skutečně dva rozdílné seriály, přičemž ´´Děti z kouřové hory´´ se mi nepodařilo na IMDb pod originálním názvem ´´Children of Fire Mountain´´ nalézt. Nicméně tady je důkaz:

http://www.tv.com/under-the-mountain/show/32758/summary.html?tag=tabs;summary
http://www.tv.com/children-of-fire-mountain/show/6670/summary.html?tag=tabs;summary

Něco málo o ´´Dětech z kouřové hory´´ lze nalézt i tu: http://www.autostradanet.com/

Miriam

Miriam (hodnocení, recenze)

Konecne se mi to podařilo najít. Znám to pod názvem Děti z kouřové hory:-) Skvělé, depresivní, zajímavé!

Reklama

Reklama