Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

4* dávám ikdyž celkovému seriálu dávám jen 2*, protože mitohle příjde jako pár z mála dílu, které podle mě stojí za to vidět. Není tam zbytečně moc Cartmanových rasistických projevů, nijak moc oplzlostí a vtipy jsou některé i vydařené. 1.díl 4*, 2.díl 4,5* a 3.díl 2*, kvůli tomu konci, který se mi ani za mák nelíbil a už tam nebylo tolik dobrých vtipů. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Další parádní kousek s dílny Trey Parker a Matt Stone. Zajímalo by mě kam na takovýhle kraviny choděj. Ale prostě musim se jim smát. Teroristi zaútočily na naší představivost a teďka si představte co si nejde představit. Lesní zvířatka terorizují Pepka námořníka, bitva o sluníčkový hrad na který útočí hordy zlých představ, Fredy Cruger to nandavá Morpheovi a vůdcem hodných představ je Aslan, který čeká na návrat santy s obouruční sekyrou .... To se musí prostě vidět ... ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Tri southparkovské epizódy spojené do celovečeráku. Čo povedať? Kto na South Park nedá dopustiť, pre toho nie je o čom. A ostatní? Tí len budú aj naďalej nechápavo krútiť hlavou :) Stone a Parker by nedokázali podliezť nastavenú laťku kvality ani keby chceli. Takže zábava je zaručená. Brutálna satira, teraz navyše okorenená o citácie z nespočentého množstva filmov. Schválne, kto ich odhalí najviac? :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

South Park nikdy nezklame. Tahle cesta do představivosti je plná South Parkovskýho humoru. Navíc duo Trey Parker a Matt Stone dali opět průchod svý fantazii a ve filmu se objeví pestrá škála všelijakých postaviček. Mě samozřejmě potěšili ty hororový. Tohle je prostě vymazlený. South Park je pro mě kult ke kterýmu se vždycky rád vracím. Maximální spokojenost. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama