Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

demented 

všechny recenze uživatele

Tri southparkovské epizódy spojené do celovečeráku. Čo povedať? Kto na South Park nedá dopustiť, pre toho nie je o čom. A ostatní? Tí len budú aj naďalej nechápavo krútiť hlavou :) Stone a Parker by nedokázali podliezť nastavenú laťku kvality ani keby chceli. Takže zábava je zaručená. Brutálna satira, teraz navyše okorenená o citácie z nespočentého množstva filmov. Schválne, kto ich odhalí najviac? :) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

i stand before you with dry balls, your honor... :))) skvělá coloradská trilogie o útoku na říši představ a jednom páru suchých koulí! :) imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... ...imedžinééééjššššn... 100%. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není, ale přesto je to South Park v plné formě tak, jak ho máme rádi.. nacpat do jednoho filmu Shyamalana, Baye a Gibsona, Ježíše, Santu, Vetřelce, Predátora, Pepka námořníka, Aslana z Letopisů Narnie, zvířátka z Bambiho, Luka Skywalkera, Dia, Snarfa, Freddyho Kruegera, Ronalda McDonalda, Morphea, Darth Maula, Mickey Mouse, Gandalfa a v neposlední řadě Lidoprasomedvěda ..a mnoho dalších.. to umí zkrátka jenom Trey Parker a Matt Stone :) ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tak tu si Parker a Stone naozaj pustili fantáziu na špacír (nie že by to doteraz nerobili:D). Vidieť toľko známych zloduchov a dobrákov v jednom hodinovom animovanom filme, to sa ešte zrejme nestalo:D. Najlepšie na celom Imaginationlande sú určite výstupy známych režisérov (trojka Gibson, Bay a Shyamalan proste valia:D). P.S. Pán Gore, už verím, že Meanbearpig existuje:D:D:D. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

" - Počkat, něco se k nám blíží. Leze to z křoví, je to...To je jenom malá veverka. A mluví. - Ta malá veverka mluví. - Jé, vymyšlená mluvící veverka. Zeptej se jí, co ví o teroristickém útoku. - Počkejte, má tu i kamarády. Je tu celá řada lesních zvířátek. - Počkat, lesní zvířátka... - Je tu mluvící medvěd a bobřík. Jsou to nejspíš vánoční zvířátka. Ahoj. Nazdárek. - Dostaňte vojáky odtamtud! - Co? - Řekněte jim, ať hned vypadnou! - Co se děje? - Tomu méďovi začínají červeně svítit oči. Nazdárek, zvířátka, nevíte náhodou... - Kurte Russele, co se tam děje? - Znásilňují mě! Znásilňují mě! - Zmiz odtamtud, Kurte Russele! - Znásilňují nás všechny! To bolí! Znásilňují nás a to bolí!" Elitní komando americké armády v čele s Kurtem Russellem znásilněné lesními zvířatky je jen slabý odvar z toho, co nabízí tato South park trilogie. Humor je ještě drsnější než v Pekle na zemi. Jsou tu věci, kterým byste nikdy neřekli že se můžete smát (roztomilá vevereka vysvetluje, ze roztomile jahudce nestaci jen vyriznout oko, je traba ji donutit, aby ho snedla a nekdo ji...ehm...no zkratka nacural do prazdneho dulku) , ale ono to přesto nějakym podivnym zpusobem funguje... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama