Reklama

Reklama

VOD (1)

Odloučeného univerzitního kampusu se zmocňuje šířící se zombie nákaza. Ve snaze zastavit šíření nákazy a skoncovat se zombie morem přichází tajná vládní služba, aby našla Patient Zero (Nultého pacienta), původního zombieho, od nějž se nákaza začala šířit, a vytvořila protilátku. Po příchodu do kampusu zjišťují agenti Alex (Emmanuelle Vaugierová) a Ellis (Ed Quinn), že celá univerzita je úplně zamořená! Alex a Ellis se vrhají do monstrózní bitvy se zombie a docházejí k odhalení, že někteří z jejich kolegů mají vlastní plány se zombie DNA... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie filmovej adaptácií populárnej videohry House of the Dead 2 nadväzuje na diel predchádzajúci. Či je to lepšie pokračovanie, to neviem. Zombie vyzerajú dobre. Príbeh nie je až taký zlý, ale v prvom rade by tento film potreboval kvalitných hercov, scenár a lepšieho režiséra. Boll predsa není Romero. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava.Samozrejme film je plný nezmyslov, klišé, logických prešľapov a dier v scenári, ktoré sú typickými znakmi každého poriadneho (rozumej nevydareného) béčka a ktoré pošteklia bránicu snáď každého. Naštastie to nie je až na takej megalomasnkej úrovni ako jednička božského Uweho Bolla. A vzhľadom na to, že je to televízny film, je to fakt slušné. Musím pochváliť predovšetkým masky, ktoré sú fakt vydarené. Minimálne jednu hviezdićku si tento film zaslúži už len preto, že ho nerežíroval Uwe. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Nič nie je jednoduchšie, ako zakryť všetky stupidity scenára a iné poklesky všelijakými fórikmi a "cool" hláškami a tváriť sa, že to také blbé vlastne malo byť. Michael Hurst and Company nás skrátka chcú uistiť, že to celé nebrali vážne, že sa len tak zabávali - a zrejme očakávali, že sa budeme hovadsky baviť aj my, diváci. Na tomto filme by sa možno bavili diviaci /po česky kanci, aby mi rozumeli aj českí bratia/ ale zombofilovia na tomto televíznom béčku ocenia iba ak dobrú prácu maskéra, pár gore scénok a jeden, nanajvýš dva ozaj vtipné fóriky. A ak nemáte v láske Paris Hilton - tak si vychutnáte aj tretí. Veľmi slabučké dve hviezdičky - najmä za vizáž "pôvodnej vzorky" zombieho. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem byl hodně zvědavý, jak si povede „pokračování“ Bollova filmu House of the Dead, přestože s ním už nechvalně proslulý režisér neměl nic společného. No a zatímco se na oba filmy valí vlna kritiky ze všech stran, tak já byl v rámci možností s oběma spokojen. Tedy abych to uvedl na pravou míru, ani jeden z nich nemá ani na průměrné hodnocení, ale díky svému propojení s komedií (vím, tento žánr uvedený v zařazení není), ale já se u obou místy docela nasmál. Nejen nad stupiditou některých hlášek (které byli cílené a někdy i dost trefné), ale i některými scénami, nad kterými zůstával rozum stát. Scénář dvojky má přece jenom alespoň trochu myšlenku, ale chvíli mi trvalo, než mě film zaujal. Když pominu začátek nesoucí se v duchu teen komedií a seznámení se členy speciální jednotky (z nichž zaujme snad jen dvojice Victoria Pratt a Nadine Velazquez ve spodním prádle, no a nesmím opomenout ani Jamese Parkse a jeho oblibu ve fotografování), tak jsem očekával další nudnou zombie frašku, u které to nejspíš zapíchnu. K mému překvapení jsem neusnul a to i díky (místy) slušné akci odehrávající se již v prostorách university. Sice jsem v některých momentech nevěděl, zda má větší IQ zástup zombie, nebo naši „hrdinové“, protože nelogické chování a stupidita tu prostě nesměli chybět, ale zas na druhou stranu bych chtěl pochválit Almost Human za přijatelné efekty a masky zombíků. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než první snímek. Samozřejmě nejde o nic přelomového, navíc autoři stále divákovi připomínají, že jde o film podle počítačové hry. Hlavní postavy v téhle military zombiárně tedy jdou tam a zase zpátky, kdy ale zjistí, že budou muset jít ještě jednou tam. Vše se točí okolo snahy získat prvního zombíka a z jeho krve vytvořit vakcínu. Snímek je ale svižný, útoky obstojné a dojde na střeva ven. Žádný gorefest se sice nekoná, ale oceňuji pomalejší zombíky, páč na ty raketové si pořád nějak nezvykám. Zpomalená skupina hladovců obklopující zoufalou kořist působí přeci jen věrohodněji. Hru jsem nehrál, proto nevím, odkud je nápad s komárem - každopádně zajímavý. Za mě dobré i s odstupem času (nebo možná právě proto). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Po úvodních titulcích se objeví nápis 29 days later, což odkazuje na zombie horor 28 dní poté (2002). (Lorge)
  • Na začátku filmu šílený profesor pronese: "Keeping me alone, alone in the dark," což je odkaz jak na další sérii videoher, tak na tvůrce prvního dílu House of the Dead Uweho Bolla, který natočil film Sám v temnotě (2005), v originále Alone in the Dark. (Lorge)
  • Film je natočen na motivy videohry „House of the Dead“. (Lorge)

Reklama

Reklama