Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Pingu je malý roztomilý tučňák - nezbeda, který si pořád jen hraje. Žije v království věčného sněhu a ledu, kde na něj čekají mnohá dobrodružství. (oficiální text distributora)

Recenze (151)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo Pingu kdo by ho neznal, tučňák který se promění skoro ve všecko, a navíc provázel mnoha generací. Když na to koukám dnes tak nic extra to není. Ale pro děti je to dokonalost. Nemůžu dát plné hodnocení ale spokojenost byla, navíc ta animace neztratila nic ze svého kouzla. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála těch pohádek, u kterých se zasmějí jak děti tak jejich rodiče, řekl bych a fakt je, že těch opravdu není mnoho. (7/10) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zvládnutá animace a zajímavé situační vtípky, jenž děti zaručeně pobaví. Navíc jednoduchá a téměř kultovní tučňácká "hláška".. 70%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Keď sa to objavilo v telke, hneď sme sadali aj s otcom pred telku. Stále som na ňom videl, že to preňho znamenalo niečo viac, než rozprávku. Asi som jeho reakcie sledoval viac, než samotnú rozprávku :) Je to naozaj jedinečná rozprávka. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další z parádních večeníčků na který rád vzpomínám. Tyhle nostalgické věci z mládí mě stejně vždycky dostanou. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle večerníček mi hodně připomínal můj nejoblíbenější "Co se děje v trávě". Cool postavičky (doslova), skvělá hudba a ty úžasné zvuky! Bralo mě to jako malého, bere mě to i teď. Škoda jen, že nápaditost a zajímavost jednotlivých dílů je trochu kolísavá. Ale i beztak se tenhle večerníček silně tlačí na mou večerníčkovou Top5. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti hrátkám s plastelínou, sám jsem jí kdysi sežral na kila, ovšem menší z mých úprců se té natahovací postavičky bojí jako Slávik ženský. A to si ve školce podmanila svou dechberoucí autoritativností nejen dětský kolektiv, ale i vyhořelé souškyčitelky, tedy poněkud překopala zaběhlý řád, a když nedávno potkala čerta, tak ho kopla do holeně a šla na lízo. Takže sorry jako. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Och! Nářez! Jak jsem mohl zapomenout hodnotit tučňáka Pingu, jeden z pilířů mého dětství? Hanba mně... :) ()

Reklama

Reklama