Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Toto prvý z mnohých novodobých otrasných Seagalových filmov. Obezitu tu už nedokáže ututlať a aj keď jeho dablér sa snaží o život, tých pár kaskadérskych kúskov som Stevenovi neveril ani za mak. To že bol majster z formy dokazuje aj minimum súbojov. To, že nenastal žiaden fight s hlavnými záporakmi beriem ako výsmech divákom. Príbeh je otrasný seagalovský. Hneď na začiatku oklame detektor lží. Za čo vlastne dávam 3*. a) Pár krát som sa dobre schuti zasmial b) slušná bitka Ja Rula a Nie Peeples (áno Seagal tu moc nepredvedie a aj to čo predvedie vyzerá skôr ako náhodné plácanie rukami v ženskej bitke) c) áčkový look (nie ako jeho rumunské produkcie) d) celkom sympatické obsadenie (na pomery) PS: To,že niektoré scény sú odkúpené vystrihnuté scény z iných filmov krásne vystihuje Stevenovu kariéru, ktorá po tomto filme nastala. ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Po ještě docela slušném Lovci policajtů přišel Steven Seagal s filmem, nad kterým většina jeho fanoušků (tím myslím i sebe) pouze ohrnula nos. A to také plným právem! Steve nám totiž trošku přibral na těle a to se u hrdiny akčních filmů hnedka promítne. A nebyly to jenom Seagalovy špeky, co film potopilo. Nepočítáme-li propadáky typu Patriot nebo Tajný agent Jack T., tak tohle byl do té doby ten nejhorší scénář, v jakém si zahrál. Příběh se odehrává v legendární věznici Alcatraz, stejně jako filmy Útěk z Alcatrazu či Skála, ale v porovnání s nimi působí docela směšně. Akční scény mají do áčkové kvality taktéž hodně daleko a několik těch dobrých hlášek výsledný dojem určitě nespraví. Vše ještě podtrhují občasné zpomalovací záběry kamery, které jsou tak typické pro nízkorozpočťáky. Na pokraji smrti byl první zatlučený hřebíček do Seagalovy rakve - a že jich tam teď ale má hodně.30% ()

Reklama

strougy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se to Seagalovi nakonec povedlo. Dospěl už na absolutní filmové dno, odkud už snad ani není cesty zpět. Něco jako toto se vidí skutečně málokdy. Asi poprvé jsem viděl "herce", co ať už má vtipkovat, brečet či se mlátit s padouchy, tak nezmění ani na chvilku výraz. Navíc je Steven už fakt celkem tlouštík a nevěřim mu ani za mák, že by ještě zvládl někoho zmlátit (zvlášť speciální komando), což je u takového filmu celkem problém. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto že je akcia pre veľké plátno? Poznám XY videobéčok, ktoré by si to zaslúžili viac ako toto dielo, ktoré nemá ani kvapku invencie či originálnych nápadov. Je to síce malinký krôčik od fiaska, ale ak sa budete baviť na úkor tvorcov, ktorý to zrejme mysleli naozaj vážne, keď sa ich myšlienkové pochody rozhodli natočiť ultracoolový superakčňák, budete spokojný. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sledoval jednou po ocku, s vypnutym zvukem pri praci u jednoho znameho a myslel jsem ze zesilim. Znate ten pocit kdy se vam neco tak hnusi, ze se musite na to neustale divat, abyste se presvedcili ze to je pravda? Seagal se svymi prebytecnymi desitkami kil a tuny cernochu hrajici si na drsnaky a snazici se o zapletku - z toho se mi otevira kudla v kapse... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)
  • Záběry parašutistů vyskakujících z letadla byly použity z filmu Navy SEALS (1990). (becki_tu)
  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)

Reklama

Reklama