Reklama

Reklama

Na úrovni

Trailer

Steve je starý sukničkář. Svou ženu miluje, ale snubní prsten mu v záletech nijak nebrání. Vždyť v Londýně je přece spousta krásných žen! Náhoda mu přivede do cesty Vicky, rozvedenou módní návrhářku. Fakt sexy kousek. Tu ale musí sbalit opravdu na úrovni. Žádný laciný hotýlek v nějakém Zapadákově. Nejlepší to bude v hotelu s výhledem na Gibraltar. Jenže oba se do sebe vášnivě zamilují a malér je na světě... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

andrii 

všechny recenze uživatele

Pětihvězdičkové, vzletné, laškovné. Logický magnetismus logisticky nezvladatelného záletu. Jeden lístek ve větru, a máme tu, rozvití prvotřídní zápletky. Zapeklité pletky a vztahy - někdy sluncem zalité, jindy deštěm skropené...Spolu listovali v čtivém, humorném románku u ohnivého moře, který měl své pokračování ve vážném románu při čaji o páté. Dnes jasné nebe, ale co zítra, druhý den ráno? Vždyť jsi ženaty, zlato? Jiné jsi řekl své ano. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Proč bych to nepřiznal, když se to o mně stejně ví: Někdy jsem strašlivý moralista. Proč jsem ale teď neměl nejmenší problém s romantickou komedií, jejímž hrdinou je nevěrný záletník, kterému nedělá vrásky svádět jinou ženu, ačkoliv jeho manželství je vlastně idylické? No ano, mohou za to George Segal a Glenda Jackson, zcela okouzlující pár, kterému to neskutečně sluší a který sympatiemi přímo hýří. Navíc když scénář Na úrovni je tak štědrý na situační i slovní humor, nabízí perfektní scény typu "moje žena, naše děti a tchán i tchyně poletí s námi" nebo "golfová sázka s bratranci kamarádů bratranců...". A asi úplně nejvíc se mi líbilo, že do konce filmu zbývalo nějakých deset minut a já vůbec netušil, jak scenárista a režisér v jedné osobě vše vyřeší. No... Myslím, že to vyřešil na jedničku. Na úrovni mi zkrátka udělalo opravdu velkou radost.__P.S. DVD vydané Vapetem ukrývá vynikající československý dabing z roku 1977 s Ladislavem Mrkvičkou e Evou Hudečkovou. Nenechte si ujít. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Nevera na úrovni, ak má ostať dlhodobá a zároveň neodhalená, si vyžaduje kombinatorické schopnosti minimálne Ostapa Bendera z románu Dvanásť stoličiek od Iľfa a Petrova plus majstrovstvo predvídania zručného hráča šachu. Na komike nepredvídateľnosti, slovných prestrelkách milencov a snahe zachraňovať zdanlivo nemožné je postavený i tento príbeh. Po väčšinou humorný, no v závere naberie kus taký vážnejší tón. Pretože, ako to už u manželskej nevery chodí, jeden z partnerov začne po čase prejavovať nespokojnosť s inštitucionálne, či aspoň verejne neprejavovanými dôkazmi lásky, ktoré sa odkrývajú len v súkromí obydlí, či z času na čas, na krátkodobej spoločnej dovolenke kdesi poriadne ďaleko. ()

Hedka 

všechny recenze uživatele

Na úrovni má úroveň akurát tak dobre prehnitého bahna starého smradľavého močiara. Bolo by to možno pozerateľné, ak by šlo o silný a nečakaný cit, lásku, vnútorný boj (ako to bolo napr. v Pute najsilnejšom alebo vo Veku nevinnosti), ale v tomto prípade ide len o živočíšne sebectvo. Nemám zmysel pre podobné komédie. V tomto prípade som moralista - a vôbec mi to nevadí. Podľa mňa to vôbec nie je na smiech. Dve hviezdičky dávam iba za rozumný koniec. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

hlavní hrdince je už 80 let a mě jen 75 a Segalovi je 82 mám takový dojem , že stárneme všichni moc rychle hezké vánoce všem deda honza :-) smutná komedie:-) do 1:11:48 paráda,ale ten konec je moc smutný honza, ps scénáristi to přehnali když segala nutí hrát blbce a manžele Menkesovy kretény 2.1.2020 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Cary Grant odmítl ztvárnit roli Stevena Blackburna. „Natočil bych to, kdybych byl o padesát let mladší,“ říkal později Grant žertem. (Pavlínka9)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Reklama

Reklama