Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dosti nenápadité pokračování kontroverzního snímku s Christianem Balem, kterého tu nahradila Mila Kunis. Ta ovšem kromě pohledné tvářičky příliš mnoho z hereckého umu nenabídne a jiné to není ani s ostatními herci. Průměrný režisér Morgan J.Freeman opět ničím neohromí, ale na vině je tentokrát spíše mdlý scénář, který nenabízí jedinou napínavou nebo nějak nápaditou scénu. Dost suchý horor. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dávno sa mi nestalo, že som odpočitával sekundy do konca filmu! Normálne som to sekal po minútových pauzách, lebo sa na to nedalo kukať! Hrozná trapošina, ktorá nemá s horrorom nič spoločné, možno tak paródia na 'Scary Movie' ;-) Scenár akoby napísali v deň natáčania a vmiešanie komediálnej línie je k zaplakaniu! Za odvahu dávam hviezdičku. 15%. ()

Reklama

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je nekomentovatelný. Přečtěte si moji recenzi na Americké psycho 1 - podívejte se na hodnocení - to vše zderivujte pak odmocněte a nakonec odečtěte 2 hvězdičky. Hrůza hrůzoucí. No teď mě napadlo, že vlastně průměrnému filmovému fanouškovi to musí bý jasné jaký bude film , když se podívá na herecké obsazení. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jako takový malý úlet tenhle film můžeme asi brát, a taky ho jako úlet hodnotím. Rafinovanost mladé vražedkyně nesplnila moje očekávaní ani co by se za nehet vešlo. Producenti asi čekali, že se ve světě chytí sequel, který se pojme jako komediální horor, ale musím je zklamat. Absolutně nechápu, co má tento zvaný ,,sequel" společného s prvním výborně natočeným dílem. Ale příště by to chtělo něco originálnějšího prosím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororovou atmosféru tady nehledejte, protože mi přišlo že se tvůrci rozhodli natočit podobný film jako American Pie akorát s tím rozdílem, že se tady čas od času stane vražda. Jednotlivé rozhovory jsou sem tam proloženy suchými hláškami, které stejně nikoho nerozesmějí. Po tragicky nudné půlhodině se z toho snažili udělat jakýsi slasher s gumovými panáky. Zatímco v jedničce jsme si mohli často vychutnat psychologickou hru vraha s jeho oběťmi, tak zde to vzali tvůrci rychlým šupem. Rachael se vždy přikradla ze zadu, potom byl k vidění stín či ruka s vraždícím předmětem a nic. Tedy zapomněl bych na dvě scény s gumovou figurínou, která nevypadala vůbec realisticky a scéna ze šatníku diváka spíš ‘‘rozpláče‘‘, než aby se u ní vylekal. Jediná srandovní scénka je udušení kondomem skoro na začátku filmu. Jediné na co se tady dá dívat je samotná herečka Mila Kunis. Já si jí ještě pamatuji z jiného snímku, kde se rozhodně nestyděla ukázat kousek ze svým opravdových předností a tak jsem celkem se zájmem sledoval, jestli bude něco i tady, ale nebylo. Docela se jí divím, že se dala přemluvit k natočení něčeho takového, ale to je celkem jedno. Hororem bych tenhle film nenazval ani omylem. Jedná se spíše o černou komedii či parodii a to ještě hodně špatnou. Jen doufám, že už nebude nikdy další pokračování. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama