Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Bachy 

všechny recenze uživatele

No, poměrně jsem se těšil, ovšem výsledek je rozpačitý. V podstatě od poloviny filmu jsem čekal na konec. Už to přeci musí přijít, je to nějaké dlouhé...a nic. I 102 minut se může táhnout. Fajn atmosféra a pár vtipných momentů, ale většinu času takové podivně rozplizlé. A tyhle pocity jsem měl hlavně díky nesympatiím k hlavnímu hrdinovi. Moc hynul. Dejme tomu, že ke konci už jsem mu i fandil , ale ta sebelítost v začátcích mě téměř zabila. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

strasne mily nenapadny film. kazdou minutou som ocakaval kedy to vsetko upadne do nejakej trapnejsej roviny, ale cuduj sa svete ono to vyborne bavilo az do zaverecnych tituliek. zaner je tazko presne urcit pretoze si divak uzije tak komedialnych pasazi ako aj vaznejsich dramatickych, ktore vyznievaju skor ako dojak. vsetko to vsak ma potrebnu inteligenciu a je vidiet, ze za tymto pocinom stoji schopny clovek. urcite stoji za pozornost!!! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Zaujímavou formou podaná rôznožánrová haluz, ktorou by mohol mať nováčik Ellis celkom sľubnú budúcnosť, ak teda tento podarený výplod nebol len náhodou, čo sa spájaním nespájateľných okamihov, scén a typov žánrov mohlo stať. Veď efektne spojiť totálne primitívnu a haluznú srandu s dôstojným humorom to dá buď kus šťastia alebo zručnosti. To isté sa dá povedať o monumentálnej, inokedy vážnej a aj súčasnej hudbe, ktorú by do scén, v ktorých bola použitá, nepoužil azda nikto. Len nemôžem povedať, že mi tieto mixy vždy vyhovovali. Pohľad na rôzne situácie je podaný mladým, neskúseným a vcelku pozitívnym spôsobom, ktorý som si nakoniec odniesol aj ja. 80%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých snímků britské produkce. Opravdu originální námět. Skvělé, vtipné a příjemné herecké obsazení a opravdu nadupaný soundtrack. Obal DVD je opravdu zavádějící. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem si myslel všechno možný, jen ne to, že mě tento snímek tak mile překvapí. Stopáž je optimální, nenudil jsem se a až na pár trhlinek to je skvělý počin, kterému nechybí vtip, romantika, dramatičnost a to celé pod rouškou mysterióznosti. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romantická komedie s poměrně originální zápletkou a bohužel i řadou hluchých míst. Nevýrazný herecký projev většiny postav a vysoká koncentrace přihlouplých očekávatelných dialogů. Depresivní nádech plynoucí z problémů hlavního hrdiny odráží do jisté míry všeobecnou letargii společnosti v dotčených tématech (osobní vztahy, práce, nezájem a odcizení). Jakousi myšlenku tedy lze tušit, ale zůstává nedotažena. Nepodařilo se jí předat. V celkovém vyznění film neurazí, možná i potěší, ale po pár týdnech zapomenete, že vůbec existuje. 55% ____Jo a zejména kvituji český dabing, který se toho nebál a hned využil super trendy cool slovo fičák, jako produkt v tu dobu populární reality show Vyvolení. Fakt hustý!!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Na pozvánce na Benovu (Sean Biggerstaff) výstavu je uvedeno datum 31. listopadu. Není jasné, zda jde o chybu či o záměrný vtip. (PogoJoe)
  • Záběr, kdy Ben (Sean Biggerstaff) telefonuje a následně klesá na postel, byla natočena za použití pohyblivých kulis a pohybujícího se kameramana. Postel byla připevněna ke zdi ve vertikální poloze. (ynot)
  • Záběr, kdy Ben klesá na postel se natáčel celý jeden den. Plánované natáčení přitom trvalo dní 25. (HellFire)

Reklama

Reklama