Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kariéra Eddieho Murphyho je v troskách to je zrejmé...jediná pomoc je Policajt z Beverly Hills...a ani jeho posledný kúsok nedokazuje, že sa od posledného filmu zmenil...používa stále tie isté priblbé gagy, grimasy a trapasy...ale nájdu sa v tomto filme aj pozitíva...určite hlavným pozitívom je uletený, ale vynikajúci Thomas Haden Church (záporák zo Spidermana 3) a zo začiatku síce na nervy lezúca ale postupne veľmi v pohode hlavná detská postava - Yara Shahidi...celkovo je to opäť podpriemerný Eddie Murphy, nebyť vedľajších postáv (nezabudnúť Martina Sheena) o jednu hviezdičku nižšie... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že Eddie Murphy sice do tohodle filmu nepřináší žádné parádní scény, jako se mu dařilo, když byl policajt z Beverly Hills, ale zase na druhou stranu nehraje dvacet rolí včetně té malé holčičky. Musím říct, že jelikož mám Eddieho rád, tak se mi tenhle film taky docela líbil a řekl bych, že tady to nižší hodnocení je dané spíš tím, co si stádo o Eddiem myslí, ne co si o něm myslí jednotlivec. Ten film fakt špatný není a v rámci rodinných bych řekl, že je to v dnešní době i docela příjemný nadprůměr. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci rodiných filmů poměrně standartní záležitost...zhruba do 1/3 mi to neskutečně lezlo na nervy,aby se pak film přes relativně slušnou i zábavnou střední část propracoval k očekávanému a povinnému ultra sladkému a šťastnému konci.Jako rodinná podívaná (kterou ocení spíš děti) na nedělní odpoledne to stačí,ovšem pravda je taková,že Murphy už stvořil lepší kousky...40% ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

V top komentáři se píše, že si stádo myslí o Eddiem nějaký špatnosti. Já mám Eddieho moc rád a přesto nemůžu jinak než tenhle film hodit mezi silně podprůměrný... Film je o tom, že Eddie Murphy je akciový analytik, který nemá čas na svojí dcerku (klasika rodinných filmů). Dcerku znásilnili a ona je teď mešuge; chodí s ručníkem na hlavě a povídá si se smyšlenýma princeznama Janou, Hanou a Danou (ve skutečnosti mají víc fantasy jména, ale zapomněl jsem je) a jejich matkou paní Čvachtovou. Životy fotra a mešuge dítěte se propojí v momentě, kdy mu dcera počárá podklady na schůzku píčovinama (což jí poradí princezny) a ukáže se to všechno být jako pravda (jako že akcie firmy A jdou nahoru, firmy B dolů a firmy C a D se spojí). No a pak už je drtivá část filmu o tom, jak fotr běhá taky s ručníkem na hlavě a skrz dceru komunikuje s neexistujícíma postavama, jejichž rady vždycky vycházej. Pokud si někdo vybavuje díl Simpsonů, kde Homer koukal s Lízou na americkej fotbal, ona předpovídala výsledky, a Homer vyhrával prachy u Vočka, tak tohle je přesně totéž. Pak přijede otec Washington, dá Eddiemu lepšího fleka a film skončí. Jediná vtipná část byly asi scény s Thomasem Churchem (Sandman ze Spidermana), kterej tady hraje indiánskýho rivala v analytický firmě a furt mele nějaký typický nesmyslný indiánský moudra. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Na pozretie filmu ma lakalo to oznacenie, ze je to fantasy, co bola velka chyba. Nic take sa tam nedialo, akurat ze ten maly spratek mal imaginarnych priatelov, ktorych nebolo vidiet a dufal som, ze ich neskor ukazu ako vlastne vyzeraju. Nic take, ani omylom. To zaradenie fantasy mozu rovno vyskrtnut:( A co sa tyka komedie, bolo tam obcas nieco zaregistrovat, ale bolo toho uplne malo, co je dost chabe na komediu. Je to skor taky rodinny film, kde to skripe na kazdom kroku. Obcas nieco zahlasil Eddie Murphy, ale nebolo toho moc a to jeho saskovanie okolo tych imaginarnych priatelov jeho dcery mi aj liezlo na nervy. V poslednej dobe su jeho filmy blizko k bodu mrazu a preto ani tento film neni ziadnou vynimkou a tiez patri medzi slabe atrapy, ktore sa urcite stratia v case a nikto si ich ani nebude poriadne pamatat, ze take filmy aj boli. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama